Alunperinhän rupesin liikkumaan että saisin selän kuntoon ja tietenkin tavoittelemaan yleistä hyvää oloa. Parin viime vuoden aikana selkä ei ole tullut kuntoon vaikka parempana on käynytkin. Jotain muuta hyötyä sentään. Nimittäin kroppa on timmiytynyt. Varsinkin jalat joihin olen suht tyytyväinen. Systeri tietää etten ole ikinä täysin tyytyväinen yhtään mihinkään! ;) =D
   Käytiin tosiaan pyöräileen systerin kanssa Taivalkoskella parisen viikkoa sitten ja napattiin muutama kuva. Heti yhtä kuvaa tiirailtuaan systeri tokas  "Jestas sulla on treenattu perse"...tai jotain tuohon tyyliin. Mitä? Mullako??!  No ihan kiva jos näin on.

Sais vielä tuota yläkroppaa kiinteemmäks niin... no en nyt sano että olisin Tyytyväinen koska systeri ärähtäis mutta olisin Enemmän tyytyväinen entä nyt. ;) Sempä takia plus selän kunnon takia hommasin sen kahvakuulan ja uusimpana hankintana viime viikolla soutulaitteen. Nämä siks kun ei siitä sali tyypistä kuulunut mitään kun s-postia lähetin. Noh, säästyypähän nekin rahat! HAH!

Kahvakuula on vaan 6kg:n. En uskaltanut ottaa painavampaa vaikka painavampaakin jaksaisin kannella. 10min kauempaakaan ei uskalla juuri heilua koska muutama minsakin tuntuu selässä. Pientä rasitusta pikkuhiljaa niin jospa se siitä ei ainakaan huonommaks menis. Tiiä sit mitä lääkäri tuosta mun heiluttelusta sanoin koska suurempi venyttelykin on kiellettyä.....

Soutulaitteella vetelin eilen. Lähes koko 30min paikallaan. Saan sillain paremman tuntuman selkään entä jos vetelisin jalat apuna käyttäen. Nyt onki sen tuntunen selekä että on jotain peräti teheny! Wuhuu!

Huuto.net:stä huusin 50€:lla tuon soutulaitteen. Ei paha. =)