No ainakin meillä =D Haaveilemani kasvihuone on vihdoin saatu ja sen pystytys projekti ollu meneillään. Se on sit samalla poikinut muutakin hommaa. Plus kasvimaata olen kunnostanut. Tiilit ympäriltä veks.
Viime viikon olin tosiaan flunssassa ja annoin kropalle aikaa toipua..Eikö se oo toipumista jos pysyy kotona ja ei tee normi juttuja?? Pihalla oon autellu siitä huolimatta ja ne hommat ei oo olleet keveimmästä päästä.. 

Mm tällanen läjä ollaan levitelty

1345789607_img-3b119e52cdba4186ddaf53207

Korkeutta läjällä oli about 1m50cm. Leviteltiin vähän yli puolet "pihatie"/parkkialueelle ja loput meni kasvihuoneen pohjiksi. Meillä ei ollu apuna mitään koneita. Ainoastaan lihasvoima =D Eli kottarit ja lapio oli kovassa käytössä. Sai siinä eräänkin kärryllisen roudata. Plus tietty piti hakee harkot kasvihuoneen perustuksiin. Eli lihaskunnosta on tullu pidettyä huolta flunssasta huolimatta.. fiksua? Tjaa-a. ;)
Seuraava kantourakka ois tod.näk. tänään tiedossa. Tehtiin kasvualtaat kasvihuoneeseen ja sinne pitäis multa hakee. Säkkitavarana niin minimoidaan rikkakasvi ja ötökkä ongemat. :) Muutama säkki siis pitää hakee kun kasvimaahankin pitää saada uutta multaa. 30säkkiä on varmaan aika lähellä.... shades_smile.gif Kevyttä ja fiksua puuhaa tuo kaiken maailman kantaminen varmaan näin selkävikasena.. HEH! *viheltelee*