On jo pari viikkoa sitten tullut lenkeillä vastaan suksia kantavia häiskiä. Ihmetelly vähän että eihän sitä oo vielä lunta nimeksikään! Ehkä 10cm.
Lauantaina suunnittelin sit lenkin niin että se meni köykkyrin ladun vieressä metikössä osaksi. Kyllä siellä niitä hulluja useempi oli ja mitä ilmeisemmin rikkaita koska multapaakut vaan paisto ihan minnepäin vaan kahto! Ei tulis itellä mieleenkään lähtä pilaamaan sinne suksia. Siinähän loppuu into lyhyeen ainakin mulla kun tökkii vähän väliä ja joutuu pahimpia paikkoja kokoajan väisteleen.
Oltiinhan me systerin kans viime vuonna niin innokkaita että käytiin kerran lokakuussa Syötteellä ja kerran Taivalvaaralla, mutta kerran kun mäessä vedettiin molemmat nenälleen huonon latupohjan takia ja suksiin hirveät naarmut niin päätettiin odottaa että sataa kunnolla lunta! =D
Ei kait siinä, oishan se mahtava päästä jo lykkimään ladulle, mutta ei auta kuin odottaa! Viime vuonna koiralatu lanattiin ekan kerran tammikuun puolessa välissä. Saas nähä kuin tänä vuonna =)

Pena on muuten hyvä ihmistuntija. Pitäiskö tilata tollanen tarra autoon?