Eiks kunnon bloggaaja kerro kaikesta mitä tekee ja syä? Hä? =D

Par viikkuu sitte naatiskeltiin miehen kanssa pantterrii.. Nam!

WP_20140425_001%5B1%5D-normal.jpg

Ennen en pitänyt lakritsijäätelöstä mutta nykyään uppoaa sekin. On se muuten jännä.. mieskin vissiin tottunut että otan mitä ihmeellisimmistä asioista kuvia. Vaikka nyt tuosta jäätelöstä. Ei enää kysele "mitä sä oikeen teet/kuvaat", vaikka mielestäni bloggaajaksi (hah) kuvaan äärimmäisen vähän. En todellakaan kule kamera/känny kourassa tai edes taskussa läheskään aina. Lenkilläkin se on vaan sen takia mukana kun siinä on sports Tracker. Mua ei todellakaan tapaa lenkillä puhelin korvalla tai lärvin eessä ottamassa kuvia. Mä inhuuun läkrättää puhelimessa. En tiiä miks. Kuvien suhteen vois kyllä petrata...

WP_20140502_001%5B1%5D-normal.jpg

Vappupäivänä tekaisin pienen satsin munkkeja. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan... ;) Rupes niin persottaan.

Eilen tekaisin ruuan valmistumista ootellessa maissileipää. Tää on siitä mukava kun on niin helppo ja nopee tehdä. Aineet vaan sekasi ja uuniin. Ei tarvii vaivata ja kohotella! :)

WP_20140506_002%5B1%5D-normal.jpg

WP_20140506_006%5B1%5D-normal.jpg

Tähän leipään pääsi lisämausteeksi valkosipulivarsisilppua. Itte kasvatettua. Tökkäsin vaan kynsiä multaan ja ne rupes kasvattaan varsia.... hyödyntänyt niitä salaatissa ja nyt tässä leivässä. Nam! =)

Nii juu.. ja oonhan mä käynyt myös juoksentelemassakin. Pienten jalkavaivojen takia pyrkinyt menemään maastossa mahdollisimman paljon. Viime tiistain lenkki meni mm tällaisissa maisemissa...

WP_20140429_002%5B1%5D-normal.jpg

Yleensähän mää meen asfaltilla. Viime kevään puolikkaalle treenaamisesta lähtien mun katse on karannu taivaalle ja siellä pääasiassa pysynyt... ei hyvä eikä kovin turvallista. Kuoppa tiessä niin mä tupsahdan maisteleen maata! Siinäkin mielessä noi maastolenkit on hyödyksi. Siellä on PAKKO kattoo alas mihin astuu. =)

Tein myös tavotteita kesälle... liikunnan suhteen nääs. Vähintään 20km juoksua viikossa ja 500km pyöräilyä kesässä. Tavoitteena vaan että pysyy ees joku roti!