Muutama viikko sitten aloittelin varovaisesti testaamaan hiihtoa. Kävin eka Penan kanssa koiraladulla 5km pertsaa ja kun sujui kivuttomasti niin pari kilsaa päälle normi ladulla. Seuraavana viikonloppuna miehen ja Penan kera koko koiralaturundi. Ainut missä vähän tuntuu selässä tuo pertsaahiihto on tasatyöntö. Tottunut ottaan spurtteja tasatyönnöin niin ne pitää nyt jättää välistä.
Eilen uskaltauduin sit miehen kanssa ladulle luistelusuksien kera. Mitään suunnitelmaa kilsamääristä ei ollut. Lähdettiin mun selän ehdoilla, mutta sepä kestikin luisteluhiihdon mainiosti! "Vähän" kyllä etukäteen epäilin mitä siitä tulee, mutta ei ongelmaa. Vähän tuntui ylämäkiä lykkiessä, mutta nekin kun otti rennosti niin no problemo! =) Syhkittiinkin sit ihan mukavan pitunen lenkki, 12.9km.

Toissaviikon perjantaina vedin pitkästä aikaa juoksukamat niskaan ja lähdin testaileen päkiäjuoksua. Tarkoitus mennä ihan keveä lyhyt rundi mahdollisesti välillä kävellen selän ehdoilla, mutta siinä kävikin niin että se päkiäjuoksu sujui niin hyvin että juoksin koko 4,5km matkan ilman ongelmia! Vitsit mä olin onnellinen likka kotiportilla. Teki mieli heittäytyä hankeen makaan ja kiljuun.. JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! =D

Siihen mielentilaan sopi mainiosti tää biisi -> KLIK

happy.jpg

Kuva tuolta Klik