Toukokuu meni aikalailla matkahuumassa. Alkukuu ootellessa sitä ja pari vimppa viikkoo lomaillessa Espanjan aurinkorannikolla. Voin sannoo että kyllä sitä lomaa oli ootettukin. En ollu lomaillu ulkomailla tuota ennen ku viimeksi 10 vuotta sitten.

Oltiin siis Benalmádenassa, 15km Malagasta. Onneksi tuli valittua ja pähkäiltyä paikka ja hotelli huolella. ONNEKSI ei päädytty Fuengirolaan. En ois viihtynyt siellä läheskään niin hyvin kuin tuolla viihdyin. Fuengirola näytti olevan ihan puhdas bilemesta ja mä en ole bilettäjä. Hotellikin meillä oli 5km Benalmádenan keskustasta. Taktinen veto ja onnistunut valinta. Juna-asemalle hotellilta oli 800metriä ja sillä pääsi nopeasti ja halvalla paikasta toiseen. Bussia ei tullut käytettyä vaikka niitäkin meni läheltä ja tiuhaan. Me tykätään kävellä ja monesti päivän aikana tulikin sellanen 15km helposti täyteen. :) Kaikki lähipaikat tuli tsekattua, Fuengirola useampaankin kertaan. Siellä oli Suomi baareja jossa yhdestä (Reflassa) tuli käytyä kattomassa Suomen jääkiekon mm-matsit. Samoin Torremolinos ja Malaga käytiin tsekkaan. Jotkut lähipiirissä epäili hiljaa itsekseen tai ääneen ennen matkaa miten ihmeessä me viihdytään 2viikkoo. No voin sanoa näin jälkikäteen että aivan loistavasti. Paikallaanhan me ei hirveesti oltu. Ei olla kumpikaan ittemme grillaajia. Mulla ei nahkakaan kestä.

Hotellimme

IMG_2157.jpg

IMG_2158.jpg

IMG_2363.jpg

IMG_2214.jpg

IMG_2164.jpg

Näkymä partsilta

IMG_2128.jpg

IMG_2255.jpg

Huone oli kans hyvä. Eipä sinne juuri muuta mahtunut kuin sänky..... =D

IMG_2427.jpg

Muita kuvia en ruppee hirveesti tykittään. Facebookiin loman aikana tuli laitettua aika paljon.

Luontohan siellä oli aivan iiiihana. Kukkia jokapuolella. Me like! Eli ihan pakko laittaa muutama kukkakuva! =)

IMG_2406.jpg

IMG_2414.jpg

IMG_2367.jpg

IMG_2415.jpg

IMG_2416.jpg

IMG_2365.jpg

Heinätkin siellä oli vähän eri kokoluokkaa..

IMG_2366.jpg

Sen kerkes tuossa kahden viikon aikana havannoida Espanjalaisista naisista että tuolla ne ei ainakaan hirveesti harrastanut juoksua tai maantiepyöräilyä. Kävelylenkeillä niitä näki paljon mutta koko aikana 3 naisjuoksijaa ja 2 naismaantiepyöräilijää. Miehiä taas sitäkin enemmän.

Itse oon palannut loman jälkeen taas ruotuun. Juoksu maistuu taas :)

IMG_2459.jpg

Viime viikolla kerkesin käydä baanalla 3 kertaa. Muu aika meni maalatessa uutta varastoa. Tästä on hyvä jatkaa. :)