Minulle ainakin vähän molempia. Nautin siitä tunteesta "teinpäs sen", mutta tuskaa se on siinä mielessä kun EI ossaa! En lähde esim luistelu tyylillä hiihtämään ja nauttimaan. Kyllä se on aikamoista räpellystä. Lähden silloin ladulle kuntoilemaan. JOS haluan vähänkään mennä nautiskelemaan esim hyvästä ilmasta niin kyllä silloin laitan pertsat alle. Esim tän viikon maanantain ja keskiviikon aikoja ja sykkeitä kun vertaa niin kyllä huomaa kumpi on sujunut paremmin!    No tunnustettakoon nyt sen verran että vauhtia hidasti ladun huono kunto keskiviikkona. Risua, kaarnaa ja havunneulasia täynnä (kova tuuli ollut)! Ajattelinkin että on kohta hiihdot hiihdetty tältä keväältä jos ei tuu lissää lunta. Ja kappas! Lunta tulee tällä hetkellä taivaan täydeltä! Wuhuu!

Rakkaalla lapsella on monta nimmee... Todellakin! Mulle ei jostain syystä taho millään jäädä päähän kahvakuulan liikkeiden nimet. Ja ne lyhenteet!! Joudun lähes joka kerta tarkistaan netistä jos joku sanoo blogissaan tehneen esim 6min OAJ. Öööö? Selitän tähän loppuun muutaman... lähinnä itelle niin jospa ne jäis pikku hiljaa mieleen.

OAJ = rinnalta ylös työntö
LC = heilautus rinnalle ja työntö ylös
Tempaus = suoraan alhaalta heilautus ylös
Tuulimylly = pyllistysliike :D (alla kuva)

Ja noilla kaikilla on siis monta muutakin nimeä. Varmaan yhtä monta kuin on opettajaakin. Helpottaako muistamista? No EI!