Jesh Jesh Jesh! 1000km täynnä eikä tehnyt edes tiukkaa! Eipä vissiin...

Mietin siinä noin 700kilometrin paikkeilla yhdellä monista pyörälenkeistäni että on sitä pölijä. Ekaa kertaa asettaa itselleen kilsatavoitteen ja heti vaatimattomasti 1000km. Ois ees ollu 500 niin No problemo!
Iski nimittäin "pieni" motivaation puutos.  Kesähelteiden jälkeen kun kuulailu into nosti taas päätään niin yhtä nopeaa laski pyöräily into. Aina tosin kun itsensä sai kammettua sinne pyörän selkään niin oli mahtava syhkiä menemään. Sitten siinä vaiheessa kun päätin että no mather what tavoite on saavutettava niin ilmat alko oleen aika haastavat, kuten alussa ennustinki. Tiet märät + lehdet siihen päälle niin ois kuin jäällä ois välillä polkenut. Piti kytätä millon aurinko vähänkään pilkotti pilven takaa että ois edes osittain kuivat tiet.  Rapa roisku loppu kilometreillä niin että sitä sai pyhkiä kypärää myöten jokapaikasta..
Tuli huomattua myös tälle kesää että jos henkikulta on kallis niin pitäis polkea autotiellä. Useempi vaaratilanne oli millon kirosanat lens ja en säästellyt sanojani huudeltuani kehotuksia kanssa menijöille.. =D Harkitsen vakavasti ens kesänä siirtymistä autotielle. Pitäis vaan talven aikana päästä siitä ajatuksesta että olen siellä haitolla...

Tuli hommattua viime viikolla voimapyörä. Törmäsin netissä surffailtua tuohon videoon plus olin kuullut kokemuksia siitä muutamilta tyypeiltä aikaisemmin niin päätin hommata myös itselle. Videon alussa on lätinää, mutta 2min50sek kohdalla alkaa liikkeet. Hyvä kun se jäbä sanoo yhessä vaiheessa että "kun ekaa kertaa tätä tekee niin se tuntuu siltä kuin sä jaksat tehdä tätä vaikka kuin monta toistaa ja sarjaa.."  Hahahah! IHAN just siltä musta tuntu. NOT! Hiton raskasta, mutta AH niin ihanan tehokasta. Mies myös kokeili yks päivä ja totes ettei oo keveimmästä päästä.