Viime viikon alku meni nykertäessä kurpitsaa. Maanantaina kerkesin leikata sapluunan, tyhjentää kurpitsan ja piirtää kuvion sapluunan avulla kurpitsaan. Tiistai ilta menikin sit täysin kaivertaessa. Menee kyllä vuosi vuodelta hankalammaksi kuvan löytäminen. Ei saa tietenkään olla edellistä helpompi. Vähintään yhtä vaikea tai pykälän vaikeampi. Eli vuosi vuodelta homma vaikeutuu.. =D Täytyy kyllä sanoa että ekaa kertaa tuntu todella siltä että haukkasin liian ison palan. Oli sen verran pientä pränttiä osittain. Hirmu halpaakaan homma ei ole koska ihan pienintä kurpitsaa ei voi ostaa. Mitä isompi sen isompi kuva voi olla ja sitä helpompi se on ehkä tehdä. Toki siinä tapauksessa että löytää ison kurpitsan niin kuvakin voi olla pykälän vaikeempi. ;)

Kurpitsan kaivertamisen löysin 2010. Eka kaiverrus..

Kurpitsa2010.jpg

Ja tässä tämän vuotinen..

IMG_0660%5B1%5D.jpg

Ehkä vähän kehitystä tapahtunut? ;)

Keskiviikko-torstaina kerkesin sit jo vähän liikkumaanki. Keskiviikkona kävin reilun kympin asfalttilenkin ja torstaina sain jostain syystä inspiksen lähteä pimeään metsään. Eikun otsalamppu päähän ja menoks! Mullahan on tunnetusti toooodella huono suuntavaisto ja siellä pimeässä metsässä loikkiessani naureskelin itsekseni että olikohan ihan fiksu idea?! =D Plus ennen olen pelännyt kuollakseni pimeää ja nyt lähdin vapaaehtoisesti ihan ypöyksin metsään hyppimään. Jep jep!

Tässä näkymä ilman lamppua...

IMG_0665%5B1%5D.jpg

Ja tässä lampun kanssa. :)

IMG_0667%5B1%5D.jpg

Suuntavaistostani huolimatta löysin kunnialla metsästä pois ja en ees onnistunut lentämään turvalleni! Jaa että pelottiko? No hautausmaan kohdalla kuvittelin kuulleeni ääniä ja piti ottaa kuulokkeet pois korvilta ja pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan... ;)