..vaikka en ole aikaisemmin halunnut myöntää sitä. Ostin nimittäin osalla synttärirahoja uudet renkaat.. pyörään! =D Maastorenkaat vaihtui slikseihin.

Ennen

 

Jälkeen

Rullas kuulkaa mahtavasti. Ah!

Plus noihin uusiin slikseihin kun vielä ynnätään nämä..

Eli lukkopolkimet niin nyt on vauhdit ihan eri svääreissä entä ennen  Varsinkin ylämäet jaksaa paremmin painaa. Saa erinlaista voimaa.
Ainut juttu mikä mua ottaa nyt aivoon on se että en voi mennä enää maastossa. Menee renkaat pilalle. ELI edessä on jossain vaiheessa toisien vanteiden osto niin on helppo ja noppee vaihtaa toiset kumit alle ja lähtee vaihtoehtosesti metsän siimekseen.

Aloitin kerryttään kilsoja tuohon tickeriin muuten jo huhtikuun puolella. Muutin sitä 1000:n kilometrin aikataulua. Yritän saada sen nyt tän kauden 2011 aikana täyteen. Mistä mihin se on niin riippuu ilmoista. Sateisella kelillä en voi polkea eli syyskuussa en välttämättä enää voi kerryttää kilsoja. Syy? Ei oo lokasuojia pyörässä. Miksi? No koska ne ei kuulu kuulemma noihin pyöriin. Kertyy turhaa painoa...samoin ei oo soittokelloa eikä jalustinta.  Plus slikseissä ei luonnollisestikaan ole pitoja paljoo märällä kelillä.
Lasken myös kaikki pienimmistä rundeista kertyneet kilsat. Niitä tulee lähinnä Penan kanssa käydyistä pyörälenkeistä joita en merkkaa ikinä liikuntasuorituksiin.