Joooo... on mullakin haaveita. Kakskin. Toiselle aattelin tehä jotain ensvuoden puolella (keväällä) ja toiseen liittyy alla oleva..

1354095528_img-8be7c7ed39aee3d9d6bcb04bb

Maasta se pienikin ponnistaa!
Eikä ku tuosta se lähtee. Eilen pelleilin ja aloitin harjoittelun. Siis pystypunnerruksia pitäis siinä toisessa haaveessa pystyä mm tekemään. Ei ihan helppo nakki. Ainakaan mulle. Vielä kun uskaltais mennä oikeenpäin tuohon seinälle eli kasvot seinästä poispäin. =D Heivata vaan jalat seinälle. Juu..... Mies yritti eilen sanoa että "Siitä vaan! Seinähän siellä tulee jossain vaiheessa vastaan kuitenkin!" Jep jep. Mulle sama asia kuin mennä sängyn reunalle seisomaan ja kaatua siitä selälleen. Siinäkinhän sänky tulee jossain vaiheessa vastaan! Niihän sitä luulis. En oo IKINÄ edes lapsena uskaltanut sitä tehdä (edes koulumme volttimonttuun).
Oon ylpee itestäni että pääsin näin alkuun edes noinpäin tuonne. Pitäis seuraavaks uskaltaa mennä vaan lähemmäs seinää. Niin ja tuosta pitäis pystyä tekeen vielä punnerrus. Heh heh hee... ehkä ens kerralla harjoittelen tuota ENNEN käsitreeniä enkä vasta sen JÄLKEEN! ;)

Noilla ohjeilla mennäänJa noilla ohjeilla opettelen kunnolla punnertamaan