Jahas. Pitihän sitä itsekkin "höyrähtää" superfood:hin. Tai no, en voi sanoa että olen vielä vannoutunut käyttäjä mutta testissä on eka pussit ja purnukat. Puoltoista viikkoa olen nyt lipittänyt Macaa ja Spiruliinaa jauheen muodossa. Macaahan vois esim laittaa vaikka ruokaan mutta en oo jaksanut ruveta pelleileen vaan oon ihan vaan sekoittanut sheikkerissä veteen ja nakannut aamulla nassuun. En voi sanoa että maistuis hyvältä. Varsinkin tuo Spiruliina tekee siitä litkusta todella pahaa.. ainakin aluksi. Nyt siihen on jo suht tottunut. =D

WP_20140215_002%5B1%5D-normal.jpg

WP_20140215_003%5B1%5D-normal.jpg

Nam!

Mies näki litkun viikonloppuna ekan kerran kun olin jo viikon kerinnyt sitä lipittää aamuisin nassuun ennen kuin se edes heräs. Kommentti oli tyyliin "Tuo näyttää siltä että siitä ei saa muuta kuin vattan sekasin. Karmean näköstä!"  ;) Jep...

WP_20140207_007%5B1%5D-normal.jpg

Vähän tieto iskua:

Spiruliina:

Käytön hyödyt

Spirulina on pakattu täyteen varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita. Spirulina muodostaa kaikista maailman organismeista tehokkaimmin proteiineja ja se sisältää 65-71% hyödynnettävässä muodossa olevaa proteiinia! Tämä tekee siitä ehkäpä maailman rikkaimman proteiininlähteen.

Maca:

Käytön hyödyt

Macalla on kolme vaikutustapaa. Se on voimakas adaptogeeni, joka tukee munuaisten toimintaa, lisää fyysistä suorituskykyä, antaa energiaa ja lievittää stressiä. Adaptogeeni on termi, joka annetaan lääkinnällisille kasveille joiden avulla keho kykenee mukautumaan (adaptoitumaan) haastaviin olosuhteisiin - esimerkiksi stressiin. Lisäksi se tukee sisäeritystä ja tasapainottaa hormoneja sekä on seksuaalitoonikumi, joka parantaa sekä miesten että naisten hedelmällisyyttä.

Macaa käytetään impotenssiin, erektiohäiriöihin, lisäämään elinvoimaa, vaihdevuosiongelmiin lievittämään mielialavaihteluita ja kuumia aaltoja sekä helpottamaan limakalvojen kuivumisesta syntyviä ongelmia. Lisäksi macaa käytetään säännöllistämään kuukautiskiertoa, selkeyttämään mieltä, parantamaan muistia, helpottamaan masennusta ja parantamaan unenlaatua.