Viime viikko meni liikuntojen osalta ihan jees. Uutena ohjelmaan kipujen jäliltä otin taas voimatreenin. Yhtenä päivänä heiluin siis salihuoneessa käyttäen apuna kuminauhaa, käsipainoja, kahvakuulaa ja kropan vastusta käyden läpi kokokropan. Voin sanoa että seuraavana päivänä TUNTU. Huomas kyllä että ei oo voimatreeniä hetkeen tehnyt, vaikka kevyesti otin ja mikään extra hikikään tullu treenin aikana. Huh! =D Lopuksi verryttelin juoksumatolla. 5minuuttiä kävellen, 5min hölkäten ja 5min kävellen. Ihan jees suju. En voi sanoa että mitään rentoa menoa oli kun vähän jännitti mitä siitä tulee, että lennänkö seinään jos kipu yllättää, mutta onneks seinässä on pehmike ja vauhtikaan ei päätä huimannu. ;)  Ja missään vaiheessa treeniä ei kummempaa kipua tuntunut selässä/ahterissa vaan vasta venyttelyissä ja yhdessä tietyssä liikkeessä (mahalleen makaamaan lattialle ja yläkroppaa nostellaan käsien varaan -> pumppaus liike).

Sen oon nyt huomannu että kylmä on hyvästä. Se millä yleensä oon hoitanut selkääni ja millä aluksikin hoidin on lämpö eli se lämpöpeitto. Se pahentaa asiaa. Meni "muutama" viikko asian hyväksymiseen. Mä oon nimittäin kylmäkalle ja mua palelee todella usein. Lämpöpeitosta luopuminen on haikeeta. Edes hetkeksi. =/ Nyt se on kuitenki tehty ja seuraava askel on kylmävoide ja kylmätyyny. Great....PPRRRRHHHH!!!! Eli siinä mielessä nää kylmät ilmat ei haitaa. Tulee kuin tilauksesta. Ja kyllähän tuolla tarkenee kun pukeutuu oikein. =) Ahteri vertyy joka kerta ulkona.

Tässä perjantain lenkiltä tyylinäytettä. Hyvin tarkeni!

WP_20141010_003%5B1%5D-normal.jpg

Pena ookailee :)

WP_20141010_008%5B1%5D-normal.jpg

 Jännä että tällä hetkellä mikään aikaisempi ei oikeastaan päde. "Hiukka" ärsyttävää!! Pitää opetella ja hoksata uudet konstit.

Katsotaan mitä sitä tällä viikolla keksitään!