Mun on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli maalata kuntohuoneen seinät uuteen uskoon. Nehän on ollut "aika" värikkäät niin ku kuvista on näkynyt. Alunperinhän huone on ollut ihan muussa tarkotuksessa josta tuo väritys on peräisin. Aluksi kun sain kuntokamat yhteen tilaan niin olin vaan niin super happy ettei moisella ollu väliä eikä tullu aateltua koko asiaa. Pidemmän aikaahan noita tulikin kateltua mutta viime aikoina... Pimeän oloinen kun seinät imi kaiken valon. Ja sekavankin.

Isänpäivänä tuli sit piipahettua tietty kotikotona ja isällä oli siellä varaston remppa menossa. Siitähän se ajatus sitten lähti että pitäiskö se ottaa ittiä vihdoin niskasta kiinni. Se vaan kun se ei oo ihan helppo nakki. "Kuhan maalata". Huonehan on siis täynnä kamaa ja ne piti aina siirrellä eestä pois toiseen laitaan. Ja tv yms laitteet tietty purkaa täysin pois... Listat pois, patteri pois. Eli vaati miehenkin panostusta. Seinäthän piti maalata kolmeen kertaan että vanha väri meni peittoon. Homman alotin jo lauantaina ja eilen illalla sain päätökseen kun saatiin järkättyä. Vielä uupuu yks hyllylevy seinältä. Se pitäis vaan ostaa jostain. Muuten homma bueno!

Ennen

IMG_0920.jpg

Jälkeen

IMG_0935.jpg

Ennen

IMG_0925.jpg

Jälkeen (sorry vähän pimeä kuva)

IMG_0941.jpg

Samat kamat, eri järjestyksessä. Ainut lisä on tuo lipasto. Sai romuja piiloon ja TV vaihtui pienempään ja siirtyi ikkunan edestä kattoon. Pois edestä ja sen myötä järjestys pyörähti osittain ympäri.

IMG_0939.jpg

Vatsapenkki vaihtoi myös paikkaa koska asennettiin vihdoin kaiuttimet käyttöön ja säkki piti siirtää toiseen laitaan kun juoksumatto muutti. Ah ihanuutta! Jospa sitä kerkiäis nyt tehä muutakin tuolla huoneessa kun vaan rempata...

Me happy! :)