Mua on ottanut päähän se etten saa vedettyä niitä leukoja. Silti en oo saanut ittiä niskasta kiinni ja treenannut niitä. Tuntunut jostain syystä turhalta. HAH! Just just.. *pyörittelee silmiään* Turhaahan se ei ois ollu, mutta.. =/ Youtubessa surffailu tuotti yks kerta tulosta ja bongasin apuvälineen siihen touhuun, vetokumin. Sillä saa aktivoitua kuitenkin oikeita lihaksia ja joku kaunis päivä se menee sit ilman sitä (toivossa on hyvä elää). Tai noh, nimeä en sille bongannut. Yritin keksiä ja hakea netistä että mikä on oikealta nimeltään ja mistä niitä saa. Turhaan. No, käytiin siellä messuilla anopin kanssa ja  Voimala oli mm edustettuna niin kysäsin niiltä. Niillä kun roikku tangossa just se mitä hain! Vetokumi/voimakuminauha (rakkaalla lapsella monta nimeä). Sain tietää myös liikkeen joka ainoana oulussa myy niitä. Sinne siis! Hinta vähän kirpas, mutta päätin että se on saatava makso mitä makso. =)

1345622900_img-12d9fe9fa24cfd7ddd4fa7207

Noitahan on eri levysiä eli eri "voimakkuuksia". Tuosta vihreestä kevyenpiä ja raskaampia.
Alla näyte.Tällä hetkellä jaksan tehdä 5 leukaa tuon avulla alhaalta asti. Sitten kun menee 10 niin koklaan seuraavan kerran ilman apuja. ;)
Ennen tuota kyseistä kuvausta mulla oli alla sille päivää 1,5h kuulatreenit (sen Kilpeläisen Tuomon, oli muuten hyvä!) ja 3 sarjaa leuanvetoja joissa tein sen 5 leukaa per kerta. Ei ois noussu enää tuolla kuvauskerralla sitä 5..Hyvä kun tuo 2 meni enää.

Sitten niihin patukoihin.
Eka proteiinipatukka satsi loppu jokuaika sitten.

1345622948_img-2b668a46f3baae6344e170f26

Oisin halunnut tilata noita samoja lisää. Olivat nimittäin ihan syötäviä.
Niitä ei kuitenkaan löytynyt joten piti tyytyä alla oleviin.

1345623059_img-f2592e745c761d572fa876c3d

On noikin ihan jees. Ei niin hyviä kuin edelliset. =/
Nappaan yleensä siis puolipatukkaa nassuun kun tuun töistä ja oon lähdössä Penan kanssa lenkille. Maha jo vähän kurnii mutta mä en voi ruveta syöpötteleen juuri ennen lenkkiä. Sit pitäis suunnitella lenkit lähimpien yleisöwc:n mukaan... =D Noi patukat siirtää nälkää sopivasti.

Seuraavalla kerralla vähän muita herkkuja. Kieli ulkona