Perjantaina testasin jälleen paria gluteenitonta leipää ja toiseen niistä tuli taas rutkasti siemeniä. =D

WP_20150306_001%5B1%5D.jpg

WP_20150307_017%5B1%5D.jpg

WP_20150307_008%5B1%5D.jpg

Ohje on tuolta -> KLIK. Itse vedin blenderin läpi hasselpähkinät. Ne kun on niin isoja mielestäni. Niin isoja "sattumia" en sentään vielä siedä. ;) Leivän nimihän on "Elämän mullistava leipä". Elämän mullistavasta en tiedä, mutta oli kyllä tosi hyvää.

Toisen gluteenittoman leivän tein leipäkoneella. Ihan ei sekottunut vaan reunoille jäi hieman jauhoa, mutta ei haitannut. Oli silti tosi hyvää. Porkkanaleipä. Sen takia on niin keltanen. :)

WP_20150307_004%5B1%5D.jpg

Viikonlopun kolmas gluteeniton kokeilu oli sunnuntain pitsapohja. Se meni vähän säätämiseksi kun en voinut käyttää hiivaa ja leivinjauhekin loppu kesken. Jouduin laittaan lisäksi soodaa ja siten myös maustamatonta jogurttia siihen pohjaan... =D Mutta ei haitannut. Onnistu silti ja oli tosi pehmoista (pannupitsa) ja hyvvee.

Viikonlopun kiusaus oli kun lauantaina saapui vieraita jotka kiikutti mukanaan nämä..

WP_20150307_022%5B1%5D.jpg

Oh ja ah! Pidin silti pintani ja tyydyin vaan ruokkimaan sokeri himoani nuuhkimalla hajuja.. =D