Ittellä tuppaa juoksuharrastus aina kesäaikaan tyrehtymään melkeen totaalisesti. Tänä kesänä päätin että yritän pitää juoksukuntoa yllä.

cartoon.jpg

Jotkuthan rakastaa kesällä juoksua, mutta ittelle sopinut aina viileä keli. Päätin ja pähkäilin nyt että se on asu ja asenne kysymys! Auttamaan tätä päätöstä päätin kaivaa kuntohuoneen laatikon syövereistä juoksuohjelman. Se ei (välttämättä) tähtää mihinkään tapahtumaan vaikka onkin puolimaraton ohjelma. Se sama mitä noudatin 3 vuotta sitten kun juoksin puolikkaan Terwassa.

Eilen oli ohjelman mukaan palauttava 30min juoksu ja koska mua on kutkuttanut mennä jo jonkin aikaa rullaluistelemaan kera sauvojen niin päätin korvata sen sillä. Rullailin n. 14,5km. Jaloille se olikin oivallinen palautuskeino mutta käsille sain tehokkaan treenin sauvojen ansiosta. Varsinkin kun puolet matkasta oli vastatuuli. Voin sanoa että TUNTU käsissä jo takas lykkiessä ja tuntuu vieläkin. Ihan hyvä juttu, mutta siitä tuli myös mieleen että kädet on tainneet olla hunningolla liian kauan kun noin herkästi rupes tuntumaan. UPS!

Note to myself: Älä IKINÄ laita rullaluistelulenkille housuja joissa on nilkoissa vetoketjut!!!

IMG_2467.jpg

Ai hitto ku rappas! =/