Vanhat lenkkarini alkoi olla jo siinä kunnossa että pottuvarpaat tunkee läpi ja vaimennus alkoi olla mennyttä kalua, joten ei auttanut kuin suunnata kaupoille. Sen oon oppinut kantapään kautta että juoksukenkäkaupoille kun lähtee niin rahaa pitää olla sen verran että sitä ei tarvitse miettiä. Eikä ulkonäkökään saa ratkaista. Niin mielelläni kuin olisinkin ne pinkit lenkkarit ostanut niin kauppaan jäi..

 Uudet lenkkarit ei ehkä hivele omaa silmää mutta jalat ja selkä tykkää! Valintani siis oli...

New Balance 1080v4

WP_20140405_002%5B1%5D-normal.jpg

WP_20140405_004%5B1%5D-normal.jpg

New Balance edustaja sattui olemaan lauantaina mestoilla ja vitsit kun oli hyvä tyyppi! Ikinä ennen ole saanut niin hyvää ja asiantuntevaa palvelua! Ei tosin ihme kun se oli himojuoksija itse. =D

Penan kanssa kävin heti lauantaina hölkkä-kävely-hölkkälenkin vetämässä ja ajamassa lenkkareita sisään. Sunnuntaina olikin sit vuorossa kevään eka pitkä lenkki, 100min. Vähän hirvitti laittaa heti niin pitkälle lenkille noi uudet jalkaan, mutta toimi kuin unelma. =) Kahden lenkin jälkeen ei oo kyllä valittamista. Ihanan pehmyen tuntoset jalassa ja kevyet kuin mitkä!

Sitä jaksan edelleen ihmetellä että miten voi juoksukunto parantua juoksematta?? Ei nimittäin ollu ongelmia pitkälläkään lenkillä ollenkaan... ihmeellistä!!

Fits like a glove!

WP_20140405_009%5B1%5D-normal.jpg