...ja ittiä niskasta kiinni!

Oha se kumma!  Suklaatia tullu mässytettyä enemmän ku laki sallii. Ei ihime jos meinaa migreenikin välillä yrittää päälle..
Olo on pallo. En tiiä mitä puntari sannois kun en oo sen päälle hypänny, enkä hyppää! En kuitenkaan usko katastrofiin (jep, kuplassa on hyvä ellää).
Noh, katellaan sitä vuoden vaihteen jäläkeen. :)

Pukki toi jouluna uuden kuulan, 8kg. Syhkäsin eilen heti töiden jäläkeen Motonettiin. Toiveissa oli toinen 8kg kuula niin pystyis tekeen treenejä kahdella kuulalla. No arvatkaa oliko siellä? Noup! Katellaanpa sitäki sit uudestaan ens vuoden puolella. =/
Kotona itekseni kun oon kuulatreenejä tehnyt niin ohjeet oon napannut tuolta. Marianne on huippu mimmi! Jakaa treenejä muille ilimatteeksi ja muutakin tietoo! Ei tartte kuin kyssyy. =)
Eilen tein taas yhden Mariannen suunnitteleman treenin. Ensin tosin otin "pikku"päikkärit. Meinas mennä ilta vaan vetelehtiessä, mutta oon tytyväinen että sain ittiä niskasta kiinni. Tän päivän treenin päätin suunnitella itte. 

Se näyttää tältä..

 
Käsitreeni – kuulilla,   effort 40s/ rest 20s
 
1. Kahden käden etuheilautus
2. Yhden käden etuheilautus, oikea
3. Yhden käden etuheilautus, vasen
4. LC, oikea
5. LC, vasen
6. Tempaus, oikea
7. Tempaus, vasen
8. OAJ army, oikea
9. OAJ army, vasen
10. Hauiskääntö (kuulasta sarviote, kääntö, kyykkyyn ja ylös tullessa kuule pään päälle)
 
-3kertaa sarja läpi, Eka kierros 12kg, toka 10kg ja kolmannella 8kg.
-Lopuksi 10min nyrkkeilysäkkiä paukuttaen

Mullahan on se interval timer, joten ei tarvii kelloa kytätä. Kuunnella vaan millon piipittää. =) Ilmottelen huomenna tunnot. Nouseeko ees kynä vai meniskö sama setti heti uudestaan?