Jooo.....on ollu vähän hiljasempaa blogirintamalla. En voi sanoa että "oon silti liikkunut ahkerasti". Katin paskat...
Flunssan jälkeen oli "vähän" liikkeelle lähtemis vaikeuksia. Kröhöm!  Osittain kuviota sotki se että 1.11 lähtien oon ruvennut tekeen normipäivää. Ennenhän pääsin jo yhdeltä ja lisäksi tein silloin tällöin viikonlopputöitä. Nyt normaaliin kahdeksasta neljään siirryttäni ollut vähän vaikeuksia löytää taas aikaa liikunnalle... seli SELI muti MUTI! 
Viime viikolla yritin ottaa ittiä niskasta kiinni ja torstaina teinkin treenin. Sain sähköpostiin voimatoimelta treeniehdotuksen.

Isoin kuulahan mulla on 14kg. Tuo isojytky ei tuntunut miltään ja teinkin sen perään itse nimeämäni jytkytreenin. Siinä oli 1min etuheilautusta ja 1min lankkua. OLI tarkotus tehdä 10min mutta säädin gymbossin väärin ja tulikin tehtyä 20min....Heh heh vaan. Sain tuta Isojytkyn ja Jytkyn yhteisvaikutuksen koko loppuviikon. Ai hitto! Ikkää oo menny keskivartalo niin jumiin! Tunsi tehneensä. =D Sunnuntaina ois voinut harkita jotain, vaikka lenkkiä mutta se sit jäi. Ajattelin kyllä joskus toistekkin uskaltaa tehdä nuo treenit yhdessä... ehkä sit se jytky 10min..

Tästä se Taas lähtee!

1353057753_img-09de32d2650204b09fedf1dfb 

Jos olet kyllästynyt aloittamaan alusta, lopeta antamasta periksi.