Keskiviikkona kolahti postiluukkuun uusin Sport lehti ja siellä oli juttu Oona Kivelästä. Oona on tankotanssin maailmanmestari useampaan kertaan. Likalla on ruuti kuivaa. Menee ihmislippu ja jne. Huh! Jutun yhteydessä oli treeni tehtäväksi puolapuille. Mahtavaa! Oon jo pidempään miettinyt että kun sais vinkkejä mitä kaikkia puolapuilla voi tehdä. Mehän saatiin puolapuut jo ennen kuin siitä tuli muotia ja nyt kun ne on muotia niin vinkkejä rupeaa tupsahtelemaan. :) Pitihän tuo treeni testata.

WP_20150515_001%5B1%5D.jpg

Jokaista liikettä tehtiin useampaan kertaan ja tietty aina kumpikin puoli. Voin sanoa ettei ollu kyllä helppo nakki.  Kävi todellakin treenistä. Aikaa tuhraantu about tunti kun tein myös pääseisonta harjoituksia ja pari leuanvetoa.

Tässä linkissä yksi liike.

Linkki -> https://www.youtube.com/watch?v=XyvV6bN2c9U

Tuon ”suoremmaksi” en pääse. On siis käsilläseisonta puolapuilla ja pitäis kuulemma olla helpompi kuin lattialla tehtävä versio. HAH! =O Pitäis päästä siis ihan ylösalaisin. Ei vielä mitään mahkuja. Tuolta on muuten aika hankalaa päästä alas. Siis sillai nätisti. Ettei vaan tuu rysähtämällä. =D Tuonnehan pitäis siis päästä ilman jalkojen apua. Vatsalihaksilla…Puuuuh!
Koko tuon treenin pitäis vahvistaa kroppaa niin että pystyy tekemään ihmislipun. Not in this lifetime! ;)

Tässä linkissä Oona näyttää mallia. Eli käsilläseisonnasta ihmislippuun -> http://www.menaiset.fi/artikkeli/sport/liikunta

Innostuin pitkästä aikaa treenaamaan myös päälläseisontaa. Jokin lamppu sytty päässä koska hoksasin miten mä saan sen ehkä onnistuun. Siis sillai etten heivaa jalkoja vauhdilla seinään ja siitä yrittää irrottaa ja tasapainoilla. Nyt onnistuin saamaan jalat suoraksi ja jopa pysymään ylhäällä parikytsekkaa!
Tässä linkissä treenausta..

Linkki -> https://www.youtube.com/watch?v=XeK5ZAfWJLg

Tuossa ei ole se onnistumis kerta. Sillon ei sattunut oleen kamera päällä. Tietenkään. =/

Noiden päälle innostuin ohimennen testaamaan kun mies oli jo paikan päällä että meneekö leuka ilman hyppyä treenin päätteeksi. Menihän se ja vielä yllättävän keveästi. Ja kun pelleiltiin siinä vielä jotain muuta niin vielä lopuksi että ”no meneekö vielä” ja ihan huvikseni irrotin myös jalat maasta eli olin täysin käsien varassa ja rupesin kiskoon itteeni ylös kun mies katteli vierestä. Täytyy sanoa että se tuijotus autto tsemppaamaan vähän extraa eli yritin ihan loppuun asti ja se meni!! WUHUHUUUU!!!!!! Elämäni ensimmäinen ihka aito leuka!! =D Teki mieli hyppiä ja pomppia onnistumisen ilosta ja taisin itseasiassa vähän hypähdelläkin... ;)

excited.jpg

En voinut käsittää miten se pysty oleen mahdollista että se meni tuommosen treenin lopuksi? Mies vaan totes että olin lämmitelly lihakset todella hyväksi sillä. No niinhän sen vissiin täytyy olla. Pitää muistaa jatkossa kanssa ettei kisko kylmällä koneella. ;)

Eli kaks onnistumista -> Päälläseisonta ja leuka. Ei hullumpi viikko!

Myös muilla osa-alueilla kuin treenirintamalla oon kokenut onnistumisia. Testaillu neulontahommissa uusia tuulia. Päätin opetella vihdoin tekemään muutakin kuin perusvillasukkaa.

WP_20150505_024%5B1%5D.jpgWP_20150505_028%5B1%5D.jpg

WP_20150509_009%5B1%5D.jpg

Ensimäiset kunnolliset kirjoneulesukat sekä kerrosrivinousun opettelu. :) Molemmat sukat tehty jämälangoista eli en ostanut näihin kerääkään. "Vähän" jännitti riittääkö langat.. =D