Muistin viime viikolla että onhan mulla toinenkin pitkähihainen urheilupaita kuin vaan Craft. Kaappiani vähän aikaa tongittua niin löytyhän se! =) Tuossa Craftin paidassa on se huonopuoli että on tasalevynen. Ei levene yhtään lantiolta. Ittellä tuppaa ainakin nousemaan juoksun aikana kyseinen paita ylös vyötärölle ja maha rupeaa sit vilkkumaan. Turhauttavaa kiskoa alas kun ei se siellä pysy kuitenkaan. =/  Nykäsin sit Everestin paidan lenkille päälle sen löydettyäni niin sepäs olikin 100% parempi. Pysy alhaalla! Wuhuu!

WP_20140828_008%5B1%5D-normal.jpg

Mua ärsyttää tunkea housujen sisään paidan helmaa, ainoastaan jos on ihan pakko.

Perjantaina oli vuorossa minilenkki. Tähtäsin 5-6km ja sain 5.44km. Lähdin lenkille vasta puol kahdeksan aikaa illalla. Sen sijaan että mies ois pitänyt mua ihan tärähtäneenä niin rupes neuvomaan uutta lenkkireittiä mistä tod.näk. tulee se 5-6km. Sen menin ja hyvin arvioi siis =)

Lauantaina pidin lepopäivän juoksuista vaikka kuin teki mieli lähtä lenkille. Sunnuntaina oli suunnitelmissa pidempi lenkki ja sen toteutin vastuksista huolimatta. Mulla nimittäin rupes tuntumaan taas oikeen jalan nilkan sisäsyrjään se pisto. HUOH! En käsitä mistä tuo johtuu. Kaippa ne new balance lenkkarit mitkä mulla on ovat niin tossumaiset että jalan virheasento korostuu ja kipuilee. En muuta keksi. En kyllä aijo luovuttaa. Pitää käydä ostaan footbalance pohjallliset ja toivoa että sillä korjaantuu. Kävin sit sunnuntain pitkän lenkin vanhoilla lenkkareilla ja niillä pystyin sen vetään läpi. Ei ollut kyllä mikään helppo lenkki. Tuli ihan liikaa vaatetta päälle. Niinkuin ois nykässyt kurapuvun niskaan ja se päällä lähtenyt juoksulenkille. Huh huh.  Siihen kahtoen olen 9.7 keskituntiopeuteen ihan tyytyväinen, kun jouduin kävelemäänkin yhen ylämäki pätkän. Pituudeks tuli 13.8km. Arvioin sen 16km pituseksi, mutta pieleen meni. En ollut kyseistä reittiä ennen vetänyt. Noh, ompahan sekin nyt mitattu. :)

Lauantain lepopäivällä harjoittelin käsilihaksia sen verran että leikkekin pihan muotokuuset ekaa kertaa tälle kesälle.

WP_20140830_011%5B1%5D-normal.jpg

WP_20140831_001%5B1%5D-normal.jpg

 

WP_20140830_014%5B1%5D-normal.jpg

WP_20140831_006%5B1%5D-normal.jpg

Jouduin leikkomaan käsipelillä kun pensasleikkuri sano sopimuksensa irti jo siinä vaiheessa kun sitä virittelin. Great! Ei siinä mitään. Kyllä se käsipellilläkin menee, mutta ne sakset on jo niin vanhat ja tylsät että jouduin paukuttamaan ihan urakalla että sain sillä mitään aikaseksi. Tuli ihan mustelma oikeeseen kämmeneeseen. =D

WP_20140829_010%5B1%5D-normal.jpg