Mulla on  jo pidemmän aikaa ollu pinna kireellä mun vaatekaapin kanssa. Treenivaatteet on olllu iloisesti sekaisin survottuna vaan jotenkin alahyllylle koska niillä on ollut niin pieni tila että järjestyksen pitäminen on ollut mahdotonta. Päätin sitten viime viikolla vihdoin tarttua härkää sarvista ja nykäsin koko helahoidon lattialle. Tarkoituksena oli jälleen järjestellä treenikuteet kahteet pinoon (missä ne ei siis kauaa pysy) mutta kun järkkäilin ne sängylle omiin pinkkoihinsa niin tulos oli tää. Ei kumma jos ei pysy järjestyksessä ja mitään ei löydä koskaan.

Aluskerrastot, juoksutrikoot, treenipökät, p.nyrkkeilyshortsit
Lyhythihaiset paidat, pitkähihaiset paidat, topit ja jooga

IMG_0811.jpg

Siitähän se ajatus sitten lähti ja nykäsin kolme muutakin hyllyllistä muita vaatteita alas ja karsin ja järkkäilin koko paskan uuteen uskoon. Tuloksena 3 pussia kierrätykseen, yks roskiin ja treenivaatteet sai kokonaan oman hyllynsä. Jospa se vaatekaappi NYT pysyis järjestyksessä ees pari kuukautta. (Oikeen kuulen tänne asti kun systeri räjähtää nauramaan tän luettuaan..) Eh eh...Eli juu, mulla on ainainen ongelma vaatekaapin kanssa vaikka en ees omista paljon vaatteita. ;) 

Töissä lueskelin ruokatauolla Menaiset lehteä ja sieltä bongasin herkullisen näköisen Pestokierroleivän ohjeen. Enpä oo ikkää pestoa missään asiassa käyttänyt niin siitähän sekin ajatus sitten lähti. Viikonloppuna oli pakko testata.

IMG_0827.jpg

"Paista 175 asteessa 30min"

Tein sit samoilla tulilla kaks :)

IMG_0830.jpg

Oli muuten hyvvee! Kantsii testailla. Tuolta -> KLIK  löytyy myös ohje ja myös video miten leipä tehdään. :)

Kolmas asia "ja siitähän..." on kun yhdessä jos toisessa paikassa oon lukenut tai jutellut leuanvedosta viime aikoina niin oon nyt yrittänyt tosissani pikkuhiljaa herätellä siihen tarvittavia lihaksia eli yläkropan lihaksia noin kokonaisuudessaan. Eilen tein joogan jälkeen käsipainoilla 6 eri liikettä 3*10 sarjoja.

Liikkeet oli:

IMG_0835.jpg

IMG_0854.jpg

IMG_0872.jpg

IMG_0884.jpg

IMG_0892.jpg

IMG_0910.jpg

Ja leuanvetotaitohan ei kehity jollei vedä.

Eka tein ilman apuja..   https://youtu.be/EjH_Y7p-ozg

Ja sitten pienen avun kanssa..   https://youtu.be/rv48OJNlcS8

Viimesessä puristuksessa unohdan AINA hengittää. =/

 

Vaikka viime aikoina on ollut niin paskat säät niin aina on hyvä ilma lenkkeillä!

IMG_0824.jpg