Eipä oo ollu tänne oikeen asiaa, kun ei voi liikkua. Eli kahdesta osteopaatin käynnistä ei ollut apua kuin ihan hetkellisesti. Vois melkeen sanoa että oon ollut kipeämpi. =( Todella turhauttavaa kun mitä vaan teet niin se kostautuu myöhemmin. Ei sais mitään muuta kuin maata ja lukee kirjaa. BOOOOOORING!  Keskiviikkona ois kiropraktikko aika. Suappaas nähä....jos se ei auta niin en tiiä mitä teen. En oo moisella ennen käynyt mutta eikös tuo ole melkeen sama asia kuin naprapaatti? Rusauttelijoita molemmat.

Tällä hetkellä tää kipu tuntuu joka askeleella ja suorana ollessa. Jos nyt jotenkin yrittäisin tätä kuvailla niin se tuntuu siltä kuin olisit mennyt kyykkyyn ja joku sillä välin ois kiristänyt selän "ruuvit" tiukalle ja kun yrität suoristautua niin veto on aivan jumalaton. Eli joka askeleella tuntuu. Vasemmasta alaselästä perseen kautti takareiteen ja tällä hetkellä pysähtyy tuohon polven kohdalle. Eli issiashermo...

"Syynä tähän voi olla iskiashermon puristus tai ärsytys lannerangan välilevyn rikkoutumisesta (välilevytyrä/välilevypullistuma) tai hermojuuren ahtaudesta (lateraalinen stenoosi) johtuen. Iskiaksen laukaisijana voi olla esimerkiksi huonot työasennot, pitkään istuminen autossa huonolla istuimella, tai jatkuva staattinen jännitys tai lihasrasitus, joka kuormittaa yksipuolisesti selkää ja lihaksia. Myös veto, kylmä ja tärinä voivat laukaista kivun."

Teksti TÄÄLTÄ (KLIK)

Mut mut... mä veikkaan että siellä on joku falsettilukko tai vastaava joka on laittanut tuon hermon ahtaalle. Veikkaan ihan siitä syystä kerta oon vino. Ja siis sivusuunnassa vino. Sen takia meen rusauttajalle. Toivon todella hartaasti että saa lukon/lukot auki!!!!!