Pikku hiljaa ruppee tää uus vuodatuskin pelittään. Ei vielä täydellisesti, mutta YRITÄN ottaa iisisti ja odottaa (mitä nyt meinaa käämit vaan palaa). =D

Mulla tuppaa oleen maanantait väkisin koomapäiviä. Harvemmin huvittaa mitään liikunnallista tehä. Tai joskus huvittaa muttei jaksa. Ei kait siinä. Pitäähän niitä lepopäiviäkin olla. :)

Saan mä silloin jotain sentään aikaiseksikin. Oon nykyisin jo jonkun aikaa tehnyt maanantaisin loppu viikon työeväät. Eipähän tarvii niitäkään aamulla panikoida kun illalla oo jaksanut tikkua ristiin niiden eteen tekemään.

Tässä erään viikon eväät; täysjyväriisiä, tonnikalaa ja vihanneksia.

140120131065-normal.jpg

Vaihtelen riisin ja tumman makaronin välillä. Samoin tonnikalan/jauhelihan/kanan välillä.
Sit pakasteesta nappaan jonkun vihannespussin. =)

Oon ruvennut nykyisin juomaan myös maitoa. Siis en oo IKINÄ siitä pitänyt ja en vieläkään fani ole mutta helpompi napata kaupasta maitopurkki kuin muistaa käydä apteekista ostaan kalkkitabletteja ;) Yritän juoda vähintään lasin päivässä. Jami jami....

080120131019-normal.jpg

Silloin kun mies on reissuhommissa niin teen myös ruokaa. Ennen söin vaan tyyliin leipää... Isompi satsi niin riittää pariks päivää.

160120131068-normal.jpg

Makaronia, jauhelihaa ja salaattia. Voi mm. syödä askeettisemmin kun on yksin. Mies kysyis heti "missä kastike?" =D

Silloin kun en koomaile niin en viihdy keittiössä. Harvoin nykyisin maltan leipoa. Sillon on pakko kun vierasvarat pakkasesta on finito, mut sit se on tyyliin pullaa tai piirakkaa. Ei kummempaa. Ennen leivoin ja paljon.  

Tässäpä yhden ei niin koomapäivän kuva.. ennen treeniä.

070220131106-normal.jpg

Ja puolentoista tunnin sisäpyöräily session jälkeen..

070220131110-normal.jpg

Aluksi paleli niin perskutisti mutta aika äkkiä sen päälyhupparin sai heittää veke.

Ja mitäs se Pena hommas sillä välin?

"Mitääää?"

050220131103-normal.jpg