Viikonloppuna kaupassa käydessäni ja siinä hevi osastolla seistessäni rupes jostain syystä tekeen mieli parsakaalta, kukkakaalta... Nappasin ne kerät koriin samoin kuin kesäkurpitsan ja pakkauksen kanafileitä. En oo ennen valmistanut parsa ja kukkakaalta. Viikolla sitten tein näistä kaikista evästä itelleni, vaikka ei ollu aavistustakaan miten maut sopii yhteen ja tuleeko hirveetä shittii.... =D Parsat höyrytin, mutta kukkakaalin + kesäkurpitsan kärryytin pannulla voissa, maustoin suolalla ja hunajalla. Näistä tuli parin päivän eväät ja voi vide kun oli hyvvee! Todella täyttävä setti vaikka arvelin että nälkä heti kohta.

WP_20150312_002%5B1%5D.jpg

Tämän viikon houkutukset on olleet sit suklaa. Koko viikon töissä aulan pöydällä on ollut hillitön kipollinen suklaata. Huudelleet penteleet sieltä mun nimmee.

WP_20150313_004%5B1%5D.jpg

Pieni ja sievä. Koko yhdellä palasella vaan n. 2*3cm ja korkeus vaan 0,5cm. Että "ota vaan. Ei se YKS haittaa" mutta arvatkaapas mikä laulu mulla rupee soimaan päässä kun mietin että ei sillä yhdellä ole väliä.. TÄMÄ (KLIK)

=D

Eilen pääsin testaamaan ekaa kertaa Yoogaia.com palvelua. Ihan ilmaiseksi. Olen ollut vajaa vuoden buzzador (linkki esittelyyn Klik). Ei ole aikasemmin tullut varmaan mainittua asiasta koska en ole päässyt kampanjoihin mukaan. Tämä olikin eka kerta kun pääsen hyötymään jotain. Sain ilmaisen kuukauden yoogaia palveluun. Yoogaia tarjoaa reaaliaikaisia tunteja suoraan kotiin. Pilates, jooga, kehonhuolto, kahvakuula.. Itse testasin eilen selkäjumppa tunnin ja oli kyllä hyvä. Mies "vähän" puisteli päätään ettei tuu onnistuun kun kerroin online tunnista. Meillä kun ei ole kiinteää nettiyhteyttä. Ei kait se auttanut kuin testata. Paras yhteys on mun miehen puhelimessa ja se jako sen läppäriin. Hyvin pelas! Välillä kuva tuli puhetta pari sekkaa jälessä, muttei haitannu menoa kyllä yhtään. Meitä oli tunnilla 18 ja ainoastaan 2 jako kuvayhteyden opettajalle (minä olin toinen). Eli siellä voi olla täysin anonyymisti jos tahtoo. Sainkin jaettavaksi ilmaiskoodin myös teille. Pääsette testaamaan 2 viikkoa täysin ilmaiseksi jos vain tahdotte!

YOOGAIATRIAL2015

Syötä yllä oleva koodi lahjakoodi kenttäään rekisteröityessäsi palveluun. Koodi voimassa 1.4.2015 saakka.

Rekisteröintilinkki KLIK

Ainut homma vaan että palvelu toimi joko CHROME tai FIREFOX nettiselaimella. Eli jos ei ole sellaista koneella niin kannattaa ladata ennen ensimmäistä tuntia.

yooga.jpg

Kuva/Photo