En keksinyt mitään järkevää otsikkoa. Miten se joskus voikin olla niin vaikiaa. =D

Mulla meni tän kesäkuun liikunnat vähän persiilleen. Juhannus viikko varsinkin. Ainut liikunta sillä viikolla oli aaton pyörälenkki lauttarantaan anopin kanssa. Ei sillä, se oli hyvä lenkki, 47km. :)

Mulla pamahti selkäkivut päälle tässä parisen viikkoa sitte. Ihan yhtäkkiä yöllä. Istuminen, käveleminen yms oli yhtä tuskaa ja kun yritti venytellä ja tehdä niitä selkäliikkeitä niin veet valu silmistä. Vitutti aika ankarasti. Se  vitutus lamaannutti mut aika täysin. Makasin pääasiassa sohvalla lukien kirjaa.... Eikä siinä että se selkäkipu ois ees riittänyt vaan oikeen jalan nilkka vittuili myös ja juoksusta pysty ainoastaan haaveileen. Toi aaton pyörälenkki mut oikeestaan herätti. "Hei mähän pystyn tosiaan ees pyöräileen ja käymään kävelylenkeillä Penan kanssa". Tosiaan. Ja siitähän mä sillon aikoinaan alotin kun rupesin kuntouttaan selkää. Kävelylenkeistä ja venytyksistä, vaikka kuinka sattu.

Viime viikko olikin jo paljon parempi liikuntojen suhteen. Oli kävelyä, pyöräilyä ja jopa pari varovaista hölkkälenkki. :) Ja niin mä sain taas huomata ettei auta jäädä tuleen makaamaan vaan liikkua, urheilla. Ei vaan maata. Se on mun kohdalla viimenen virhe. Ainut mikä auttaa on liikunta ja nyt fiilis on jo paljon parempi ja kivut vaan pienenä äänenä takaraivolla.

Lauttaranta

WP_20140620_002%5B1%5D-normal.jpg

 

WP_20140620_003%5B1%5D-normal.jpg

Iiris (anoppi)

WP_20140620_004%5B1%5D-normal.jpg

WP_20140620_008%5B1%5D-normal.jpg

Oltiin liikenteessä mun Cannondaleilla. Maantie + maasto. Vaihdettiin ajokkeja välillä. :)

Viime perjantaina uskaltauduin sit testijuoksulenkille maastoon. Jalkaan vanhat lenkkarit ja kompressiosukat tukemaan nilkkoja. En tosin malttanut itselleni mitään vaan suuntasin selästä ja nilkasta huolimattani kulkuni metsäpoluille. Oli hauskaa ja paikat kesti yllättävän hyvin. =)

 

WP_20140627_003%5B1%5D-normal.jpg

WP_20140627_005%5B1%5D-normal.jpg

Eikä sääsketkään kiusanneet kun viuhto menemään. Sain pidettyä vissiin ihan hyvää vauhtia yllä (keskituntinopeus 9.4) vaikka hypin ja pompin juurien, kuopppien, ojien yms yli. Väistelin oksia ja mutkittelin poluilla. Jee, jee! Paljon hauskempaa entä maantiellä meno =D

Eiköhän se tästä! Ja lomakin häämöttää tän viikon jäläkeen! Wuhuu!