Onnistuin tosiaan saamaan ennen varsinaista talviloman alkua oikean puolimmaisen hartia/niska seudun sellaiseen juntturaan ettei tosikaan. =/ En tiiä mistä. Varmaan lauantaisen (23.3) leuanveto-punnerrus sessiosta. Toki juoksin ja joogasin sille päivää myös mutta..

Sunnuntaina 24.3 aamulla sängystä noustessa pää ei kääntynyt mihinkään suuntaan. Kipu oli jotain uskomatonta. Särkylääkkeiden avulla sain kipua lievitettyä sen verran että sain venyteltyä pään kääntymään joka suuntaan. Maanantai aamuna varasin heti hieronta ajan ja onneks sain sille samaiselle iltapäivälle koska seuraavana päivänä oli lähtö Ylläkselle.
Ilmeisesti hieroja sai osittain leukeamaan tuon, vaikkakin hierojan mielestä vika oli lähtöisin leuasta/purennasta ja keskitty aika paljon siihen, mutta lähdin sieltä kuitenkin kivuitta ja hartia löysänä. Toki se runno lisäksi selkää ja hartiaa. Sitä iloa kesti puoltoista päivää. Tiistaina Ylläksellä kävin heti palauttavan 30min juoksun ja keskiviikkona pidemmän 18 kilsan hiihtolenkin. Hiihtämäänhän me sinne lähdettiin joten sitä myös aijoin tehdä. Järkevää ei "ehkä" ollut heti rasittaa koska kipu palas rytinällä takas noiden jälkeen.. =/

Siitä lähtien olen elänyt kipulääkkeiden (jotka ei juurikaan auta) ja kylmähoidon varassa. Jostain syystä kaikista helpoin ja kivuttomin on olla ulkona. Pystyn hiihtämään ja juoksemaan. Niissä ei tunnu kuin ihan aluksi ja sen jälkeen ei mitään. Nyt kuitenkin päätin että hiihto saa nyt olla koska siinä käsi kuitenkin rasittuu väkisin jonkuverran, mutta juoksua en jätä. Joku henkireikä sentään. Nyt pitäis vaan keksiä muutakin tekemistä kun juostakkaan ei kehtaa ihan jokapäivä... 8-/

Saapa nähä milloin voi seuraavan kerran koskea kahvakuuliin tai tehdä ylipäätään lihaskunto liikkeitä. Seuraava hieronta on tiistaina 9.4. Vaikka se siellä helpottais niin en kyllä kehtaa heti rasittaa. Tällä hetkellä oikea käsi ei mene edes täysin suoraksi ylös saati että siinä ois täysiä voimia. Ehkä puolet normista. Mikä kyllä "hiukan" hidastaa kun oikea kätinen olen.

VOIHAN PASKA.

hartiakipu-normal.jpg