Pääsiäiseksi mentiin jälleen kerran Ylläkselle. Yleensä siellä on ihan huippuhiihtokelit, mutta tänä vuonna oli huomattavasti pilvisempää ja tuulisempaa. Ykspäivä oli sit taas niin lämmintä että latu pehmeni tosi nopeesti.

Matkaan lähdettiin miehen työautolla eli pakulla. Mahtu kamat heittämällä kyytiin. Pena ei vaan osaa oikeen ottaa rennosti pakussa. Tällä kertaa se suostu jopa peräti välillä kölliin lattialla. Yleensä kököttää Penkillä mun vieressä maansa myyneenä.

IMG_1965.jpg 

Paistoi siellä välillä myös arska!

IMG_1979.jpg

IMG_1984.jpg

Sinä yhtenäpäivänä kun tuuli mega paljon ja ladut pehmeni silmissä niin jätettiin hiihdot sikseen ja käytiin kävelylenkillä Y1:ltä Jokerikuppilaan ja takaisin miehen ja Penan kera sekä juoksi Y1:ltä alas Selvään pyyhyn. Selvä Pyy on kuppila jossa myydään myös ruokaa. Mentiin sinne siis syömään.

Juoksubaana oli alamäkeä :)

IMG_1986.jpg  

Reissun jälkeen oon käynyt myös juokseen kempeleen suunnilla.
Lauantaina ostin sporttilasit -> Oakley merkkiset.

IMG_1994.jpg

IMG_2040.jpg

Kävin niitä heti testaamassa tunnin juoksilenkillä. Ihan loistavat!

IMG_1992.jpg

Ainut kysymys minkä myyjältä tein niin oli "Onhan niissä uv-suoja?". En pysty pitään aurinkolaseja mitkä ei suojaa uv:lta. Sama kun ois ilman..

Juoksun jälkeen joudin vihdoin tekeen maaliskuun kyykkyhaasteen vimppapäivän -> 250kyykkyä. Oikee päivä tehdä nuo ois ollu torstai, mutta kun sillon on myös kuntonyrkkeily 19-20 niin sen jälkeen ei enää jouda ja sitä ennen en tahtonut koska arvasin että jalat ois menny tönkkösuolatuksi... =D

Mies tuumas illalla että ei usko että tein putkeen kaikki 250 kyykkyä kun tein suletun oven takana. Sanoin että senpä takia otinki todistusaineistoa. HAH!

https://www.youtube.com/watch?v=wk3I26w57sc&feature=youtu.be

Eli aikaa meni 12min18sek. 50kpl sarjoissa tein ja pikku väliravistelut ja jatku... En ees yrittänyt mitään ennätysaikaa. Tasasen tappavalla vauhdilla ja sillain että tuli suht. "siistejä" kyykyistä. Kuvakulma on tosiaan "hiukka" yläkenoon. Se mun taso missä pidän on aika ylhäällä. Toinen vaihtoehto on sit taas liian alhaalla. =/