Uijuijui!!!! Pukki toi mulle himoitsemani kompressiotrikoot!

WP_20141229_013%5B1%5D.jpg

WP_20141229_011%5B1%5D.jpg

Näitä oon himoinnut kesästä asti raskimatta ostaa. Hinta aika suolanen, mutta olihan ne hyvät! =D

"Materiaali kiihdyttää verenkiertoa ja lisää lihasten hapenottokykyä. Koska lihasväsymistä voidaan näin vähentää, suorituskyky parantuu. Lisäksi kompressiotrikoot nopeuttavat palautumista ja ehkäisevät rasitusvammoja."

Sanoinki miehelle heti että "vielä ku pääsis sinne juoksemaan joskus!!" Onneks noita voi toki käyttää muussakin urheilussa ja eilen teinkin crosstrainer-sisäpyörä-juoksumatto combon. Juoksemaanhan en pysty missään muodossa ainakaan ulkona ja eilinen juoksumatto osuus oli varovaista hölkkää. Ihan hyvin sujui ja kivuitta. Lopetin siis hyvissä ajoin ennen kuin rupes tuntumaan. Aattelin alottaa varovasti. :) Muutenkin tää vaiva on menny eteenpäin. Siis edistystä tapahtunut. Enää en tunne itseäni vähän väliä vanhaksi mummuksi kun on joutunut kulkeen etukumarassa. Hermo on siis löystynyt jonnin verran ja jalka nousee jo istuttaessa tuolilla suorana melkeen suoraan eteen. Jopa joskus aamulla on saanut herätä kivuitta ja kävelylenkeillä Penan kanssa sitä ei aina ees muista. JEE!

Sainhan mä tosiaan ne voimistelurenkaatkin joululahjaksi, mutta niistä myöhemmin kun ollaan saatu viriteltyä kattoon. Vaatii vähän kuntohuoneen muokkausta ensin.

Tehtiin paluu seinällekkin sunnuntaina. Suurimmaksi osaksi selkä estänyt kiipeilyn, ainoastaan kesä meni kesän takia... ei joutanut ja syksyn myötä alko selkävaivat. Reilun puolen vuoden tauko siis ja täyty kyllä vähän etukäteen palautella asioita mieleen ennen sinne paluuta. Mm miten tehtiinkään 8solmu. Teinkin eilen videon lähinnä itseäni varten jos pitää jälleen kerrata. Ei tarvii aina ettiä kun löytyy itteltä. :)

KLIK     Kiipeilyköydet on paaaaaljon jäykempiä tuohon veneköyteen verrattuna. Tuolla veneköydellä solmun teko on ihanan helppoa.

Sunnuntaina ennen seinälle lähtöä kerkesin testaamaan leuanvetoja ilman vastuskumin apua.

Eka veto KLIK

Toka veto KLIK

Kolmas veto KLIK

Noi läiskinnät on itteni tsemppaamista. Yritin hakee sitä perkele asennetta. Vähän vielä hakusessa sekin... sais sen ärjymisen messiin.. =D  Yritin pienentää hyppäämistä joka vetoon eli kolmannessa pienin nykäys. Gyl se siitä.

 

                  "If you can dream it, you can do it"

WP_20141229_002%5B1%5D.jpg