Pyrkinyt nykyisin siihen että varsinkin juoksun jälkeen on enemmän sääntö kuin poikkeus että venyttelen heti. Vielä kun sais sen iskostettua päähän että lämmittelis lihaksia ja venyttelis sitä ennenki...  =D Hoksasin tuossa joku aika sitten täydellisen puun meidän pihalta pohkaiden venyttelyyn.

WP_20140515_011%5B1%5D-normal.jpg

Tuossa on sellanen pieni kumpu ja nystyrä niin pysyy tossu hyvin eikä valu. =) Mitä enemmän nojaa eteenpäin niin sitä makiampi on venytys.

Löysin eilen kaapista tuon craftin pitkähihasen juoksupaidan. En muistanutkaan omistavani sellaista ja laitoin heti maastolenkille sen enkä takkia ollenkaan kun mittarissa +10´c. Oli ihan sopiva setti. Ainut huonopuoli tuossa paidassa on että ei levene alaspäin niin tuppaa pikkuhiljaa nouseen ylös vyötärölle joten sitä saa olla vähän väliä kiskomassa alaspäin ettei napa näy =/ Ei kiva.

WP_20140515_010%5B1%5D-normal.jpg

Kävin eilen maastossa juokseen eli Köykkyrissä ja otin tavoitteeksi että vauhdin on oltava nopeampi entä reilun viikon takaisella lenkillä. Vauhti oli sillon vain 8.9kmh. Lenkki meni nappiin ja sain keskituntinopeudeksi 9.9kmh! =)  Kehittynyt oon siinäkin mielessä että en kääntynyt kannoiltani vaikka huomasin jo alkumatkasta että siellä oli meneillään suunnistuskisat ja siten juoksijoita suhas ristiin rastiin vähän väliä. Ennen en ois kehdannut mutta nyt en välittänyt. Jee!