Ja oven takaa paljastuu..Piano lähtee jossain vaiheessa veke. Kunhan keksitään minne ja saadaan apureita siirtoon. Tällä hetkellä treeniohjelmien, palkkarin yms säilytys paikka :)Pitäähän se salilla naulakkokin olla!On kuulkaas aivan mahtavaa kun on kaikki pelit ja vehkeet nyt samassa tilassa. Ennen ne oli pitkin taloa mikä mihinkin vaatehuoneeseen sullottuna. Aina oli älytön kaivaminen/roudaaminen paikasta toiseen. No nyt ei tarvii enää roudailla! Voi jättää niille sijoilleen jos huvittaa! JESH!
Uusin hankita on tuo steppilauta ja se on vielä testaamatta (eilen ostin). Tänään ois tarkotus sekin korkata. Myomytv:n treeneissä useammassa on käytetty moista niin päätin hankkia oman ettei tarvii skipata niitä treenejä välistä. =) Ja se toinen 8kilon kuula on vielä hankkimatta. Sain heti päähäni että sen on oltava samaa väriä eli sininen niin nyt on sit metsästäminen siinä.. =D
Nyrkkeilysäkki ei ole vielä omalla paikallaan. Siihen ollaan keksitty jo systeemi että säilytys katossa seinän vieressä mutta itse mäiskiminen siihen tapahtuu keskellä huonetta... Kahtellaan millon se A saa sen väkerrettyä paikolleen. 

Ei varmaan kenellekkään oo jäänyt epäselväksi että mä pidän väreistä?!