Eilisiä lenkkeilymaisemia Penan kanssa :)

WP_20150203_003%5B1%5D.jpg

Kuva vähän huono mutta oli aivan ihanan näköinen varsinkin kauempaa kun sininen ja oranssiväri vuorotteli Linnakankaan nyppylässä.

50min käppäilyn jälkeen vuorossa olikin jooga hetki kotona.

WP_20150203_006%5B1%5D.jpg

Mies kävi ovella ihmetteleen mitä mä pimeässä kykin mutta olihan mulla valoa! Sitä paitsi tykkään tehdä tunnelmallisessa valossa liikkeitä joogamusiikin soidessaa hiljaa taustalla.

Tänään onkin sit joogaa ohjatusti ja aattelin ekaa kertaa ottaa tuon viltin mukaan jumppamaton lisäksi. Monilla siellä on oma viltti mukanaan kun koulun jumppasalin lattia on ihan jäätävän kylmä. Sainkin kivan kassin eilen postissa sitä varten..

WP_20150203_008%5B1%5D.jpg

Vastasin selkäklinikan sivuilla olevan kyselyyn niin siitä tuli tuo palkkioksi. :)

Tein viime viikolla ekaa kertaa itse raakasuklaata. Ostin sellaisen raakasuklaan valmistuspaketin. Sillä oli helppo aloittaa varsinkin kun mulla oli todella suuret ennakkoluulot raakasuklaan maun suhteen....että ois täyttä passsskaa. No eipä ollu.

Jääkaapissa jähmettymässä...

WP_20150130_005%5B1%5D.jpg

Nam!

WP_20150131_006%5B1%5D.jpg

Makuina mustikka ja pähkinä (cashew). Pakkauksen mukaan suklaita kappalemääräisesti piti tulla 20. Itse en tehnyt kuin osan mukaan tulleisiin muotteihin. Suurimmanosan tein jääpalamuotteihin. Sain paljon järkevämmän kokosia ja suklaita tuli 49kpl. :) Ohjeista poikkesin sen verran että makeutuksena en käyttänyt mukana tullutta agavesiirappia vaan luomu hunajaa oman maun mukaan. Veikkaan että siinä yks syy miks oli niin hyviä. Kaikki nimittäin jotka nuita on tähän mennessä maistaneet ovat joutuneet pyörtämään sanansa raakasuklaan mausta. Minä itse mukaanlukien ;) Raakasuklaa on siis terveellistä ja vähäsokerillista.

Vähäsokerillista elämää on nyt takana reilu kuukausi ja täytyy sanoa että heikkoja hetkiä on ollu. Mm tänään...

Nämä puotettiin mun eteen tänään töissä..

WP_20150204_001%5B1%5D.jpg

Noita oli itseasiassa 4kpl. Sanoin heti tuojalle etten syö sokeria, mutta se jätti ne silti ja sano että lahjo ohikulkijoita. Tuijotin niitä muutaman minuutin aatellen että oi ei... ei kait se 4 haittaa. 4 vaan.... syö vaan... Ja kun eka ohikulkija meni niin annoin 2 pois. Ois pitänyt antaa kaikki 4 koska noi kaks on vielä tuossa ja kuiskii mulle " EAT ME" =/

Eka kunnon sokeri pommi vähentämisen jälkeen oli maanantaina kun jouduin tekeen täytekakun. Aattelin että ei se yks pala mitään. Pieni pala ja en ottanut lisää. Illalla ihmettelin sohvalla kun oli huono olo. Suorastaan oksettava. Seuraavana päivänä oli virallinen synttäripäivä ja otin kans mini palan vieraiden seuraksi. Oksettava olo palasi jälleen sinä iltana ja rupesin ihmettelemään mikä sen ja edellisen päivän kanssa on yhteistä ja tajusin että ne kakkupalat!! Se äkkinäinen sokeripommi kuukauden olomattomien sokerien jälkeen oli shokki mahalle ja meni sekasi. Oho! =O =D Ei kait siinä. Näillä jatketaan siis. Jos joku ei kohta tuu ja syö noita kuvassa näkyviä  Fazerin suklaita niin lentävät roskiin! ;)