69,1kg       

Järkytys oli melkoinen kun puntarille hyppäsin sunnuntaina 2.1. Tuijotin vaan suu auki puntaria. Olin lähdössä lenkille kun muistin että "Ai niin". Joopa joo.. olihan se arvattavissa että pari kiloa on tullu joulukuun aikana mutta silti. OU MY F*****G GOD! Ei ihme että tunnen itseni valaaksi..

Voinette hyvin arvata että noi viikon 1 liikunnoissa mainittavat spurtit johtuu tuosta lukemasta. "Ylämäkiä! MISSÄ YLÄMÄKIÄ" Ja täysiä spurtaten ylös. Välillä pylvään välejä täysiä ja jne.. Kyllä ne muut käppäilijät varmaan kahto vähän kieroon =D Selkähän nyt ei vieläkään ole kunnossa. Ei vieressäkään mutta en anna sen nyt häiritä. Vasenjalka menee joissain vaiheessa lenkkiä aina turraksi mutta niin kauan kuin kipu ei estä juoksuaskelia niin minähän perkele juoksen vaikka jalkaturrana!!!
Tipaton on lähtenyt hyvin käyntiin. Peace of cake! Herkuton helmikuu ei sitten ookaan niin heleppo...

Paino on tullut jo jonkin verran alas, mutta nesteitähän ne vain. =/ Nii ja 5 kilon tavoite on noussut nyt 6 kiloon eli tavoite on 63kg:ssä. Tiedän että siihen menee koko kevät mutta ennen kesää se on lähdettävä!
Hiihtämäänkin pitäis päästä...Lissää lunta kiitos!! =O  Ja jostain syystä mulle on tullu halu lähtee pyöräileen. Siis lenkille sillä.. en tiiä onko kovin järkevää koska en ole ollenkaan varma saanko hillittyä itseni ja polettua tarpeeksi hiljaa että ei käy huonosti..

Mut eiköhän tää taas tästä. Uusi vuosi ja vanhat kujeet! ;)