Siis minähän en sekoile vaan vuodatus! =D Torstaina nimittäin kirjoitin pitkän pätkän keskiviikon kahvakuula tunnista mutta vuodatus sekoili ja pyyhkäs koko tekstin huitsin kuikkeliin. Siitä suivaantuneena into kirjoittaa uudestaan oli NOLLA. Jokunen sana nyt kuitenkiin siitä tunnista.
Tunnille roudasin mukaan 6kg:n kuulan mikä osoittautui aikamoiseksi virheeksi. Hikeä en sillä saanut pintaan. Tehtiin yhtä sarjaa 5 kertaa putkeen, aina yhtä liikettä minuutin niin että siitä muodostui 25minuutin rutistus. Kolmannen sarjan jälkeen annoin periksi ja hain seuran omista kuulista kymppikiloisen. Dodiin! Jopa alko lyyti kirjottaan.  En tiiä miksi pitkitin hakemista. Mitä mä pelkään? Muiden edessä hikoilua? Sitä että en saa näyttämään sitä nostamista helpolta? En tiiä, koska tänään ois toiset treenit ja edelleen epäröin ottaa oman 10kg:n kuulan mukaan. Idiot? JEP. Tein nimittäin sen saman 25min rutistuksen perjantaina kotona 10kg:n kuulalla kokonaan ja vaikka hiki lensi niin ei se ylivoimaista ollut vaan i-h-a-n-a-a. Noh, itseni tuntien arvon tänään kuulan kokoa vielä 2 sekunttia ennen lähtöäkin. Haha  
Ohjaaja tunnilla oli...ymmh. Kokematon? Tai siltä se ainakin vaikutti. Noh, toivotaan että on vaan alkukankeutta. Musiikkina soi milloin marssi, milloin humppa, milloin mikäkin ja ohjaaja ravas vaihtaan kappaletta vähän väliä. Ei ollut siis varautunut ollenkaan. Sanoikin alussa että "niin kauan soi nämä kuin joku sanoo mulle mitä pitää soittaa". OOKKEI....Ja samalla typyllä on siis kuula tunnin jälkeen Combat. Sinnehän on pitänyt ainakin varautua joten soittais vaikka samat musat jos ei muuta keksi. Tsiisös mun ilme oli varmaan välillä luokkaa:

Eilen kosahti yhtäkkiä mieleen että minkäköhän takia sitä ei ollut niin fiksu kun oli hankkimassa kuntolaitetta että ois hankkinut crossin tilalta juoksumaton?! Pystyn nimittäin juoksemaan matolla vaikka kui paljon pidempään ja nopeampaa entä ulkona. Rakastan matolla juoksemista, No, A:han oli heti DAA ja sano pari vasta argumenttia. Ihan oikeessa oli, mutta silti...oih, mä TAHON JUOKSUMATON! A heittikin sit sellasen diilin että heti kun mä juoksen puolikkaan maratonin jossain virallisessa kisassa (esim Terwamaraton) niin hankitaan juoksumatto. Juuuu..... sitä päivää saakin sit oottaa.