Dodiin! Nyt on tullut jynkytettyä ensimmäinen omasta mielestäni pitkä lenkki. Suunnitelmissa oli tasan 2h, mutta vajaaksihan se jäi ja muutenkin oli helevetin vaikia. =/

Ensinnäkin unohdin tärkeimmän muasta eli veden. Voih VIT! En yleensä kuleta mukanani vettä, mutta näköjään pidemmällä lenkillä on ihan ehdoton. Omistan kyllä juomavyön ja se oli tarkoitus ottaa mukaan, mutta enhän mä muistanut kun ei kuulu rutiineihin. =(
Tuli myös liikaa vaatetta yläkroppaan. Siis ei mulla ollu kuin paita ja juoksutakki, mutta ois pitänyt olla vaan joko paita tai takki. Ei missään nimessä molempia. Oon niin kuuma kalle.

Musatkaa ei suostuneet toimimaan kuin ihan alkumatkasta. Mulle musiikki on ihan ehdoton voimavara juoksulenkeillä ja voitte arvata että otti aivoon kun ei toiminu. Langatonkuuloke plus känny -> on toiminut yleensä ihan hyvin (internet radio). Mitä nyt joskus joku kanava tökkinyt mutta nyt ei mikään suostunut toimimaan.

Ei siinä, kroppa ois varmaan jaksanut paremmin tuon lenkin jos pälli ois ollu kunnossa. Mua jännitti ihan helvetistä! Viikkoa ennen jo rupesin pähkäileen... 2h lenkki ens Su. 2h lenkki.... joo, jännitys oli siis katossa vaikka aatelkaan itekseen menin juoksemaan! Ei käsitä ei. Sain pakotettua itseni juoksemaan ensimmäiset 4.5km yhteen tiettyyn pisteeseen ja sit kävelin pätkän yrittäen rauhottua ja samalla saada musat toimimaan. Jännitys oli tuossa vaiheessa niin kova että oli huono olo ja meinasin oksentaa aamiaisen ulos vaikka siitä oli jo 2,5h. Seuraavan kerran kävelin minipätkän 11km kohdalla ja yritin taas saada musiikkia jälleen kuulumaan, mutta ei.
Kaiken kaikkiaan kävelin 4-5 lyhyttä pätkää varmaan yht jotain 10min verran. Silti keskituntinopeus oli 9,7 eli ei se nyt ihan huonosti mennyt. Meinas vaan jalat krampata siitä nesteen puutteesta loppu vaiheessa niin ei yksinkertasesti ollu enää paukkuja mennä täyttä 2h ja kiertää mutkan kautti kotiin että ois tullut täyteen vaan menin suorilta. Makasin ensimmäisen 15minuutti keittiön lattialla jääkaapin edessä ja tankkasin kylmävesiautomaatista vettä.

Että HUH HUH.

Ja se paljon kehuttu juoksu Flow tai jälkikäteen tullut hyvänolon tunne. NOT! Voin saada flown päälle juoksun aikana jos hyvin menee, mutta jälki hyvänolon tunnetta ei oo täällä näkyny. =D Yleensä oon ollu noiden pidempien 90-120min lenkkien jälkeen valmis nukkumaan. Vie niin mehut.

Että pähkäilyt siitä oonko osallistumassa johonki juoksutapahtumaan... Aika pitkässä kuusessa tällä jännitystasolla!!!! Pitäis saada ensin pälli kuntoon. Se että mies ees mainitsi sanan MARATON, sai mut ryntäämään vessaan ja räjäyttämään pöntön!

homepage_featured_freaking-out-400x300.j