Ohi on! JEE! =D

Pinkki on varma valinta! ;)

2013-05-25-323-normal.jpg

Pitkän pähkäilyn ja arpomisen päätteeksi osallistuin kuin osallistuinkin lauantaiseen terwamaratonin puolikkaaseen. Noudatin kyllä maaliskuun loppupuolelta lähtien juoksuohjelmaa joka tähtäsi siihen mutta jätin ilmoittautumisen viimeiseen ennakkoilmoittautumispäivään. Suurin syy oli sää. En tykkää YHTÄÄN hellejuoksusta ja lauantaiksi oltiin luvattu pilvettömältä taivaalta porottavaa auringonpaistetta ja +20 päälle jotain asteita. Hohoi. =/ Päätin sit kuitenkin että kadun jos en osallistu.

Puolimaraton (21,1km) aikaan 2h9min. Ihan hyvä aika ekaksi puolikkaaksi tälläiseltä sprintteriltä! Vielä pari vuotta sitten 10km oli multa ihmeiden teko ja puolimaraton jossain kaaaauuuukaisissa haaveissa!

Alkuperäinen ja ainut tavoite mulla oli että ainuttakaan kävelyaskelta en ota ja se täytty. :) Toisen tavoitteen tein kesken juoksun että 2h15min jänistä en päästä ohitseni vaan pysyttelen siinä 2h ja 2h15min jäniksien välissä ja sekin täytty! Juoksuohjelma jota noudatin tähtäsi aikavälille 2h - 2h30min, joten sekin meni nappiin. Lähdössä lähdin loossista 1h45min kun mies mut sinne pukkas sanoen "turhaan sä perältä lähdet ja sit ohittelet muita vaan lähdet mahdollisimman edestä  niin pääset tekeen heti omaa juoksuasi ja annat muiden sit ohitella sut jos tarvii." Hyvä neuvo ja saatto säästää aikaa kun vältin megaruuhkan.

Juoksu ei ollu mega helppo eikä mega vaikee. Kunhan jynkytin jossain transsissa. Missään vaiheessa ei kyllä lähtenyt niin sanotusti lentoon. Muutamaan otteeseen teki kyllä mieli kävellä mutta muista juoksijoista sai ihme kyllä voimaa eikä ne ärsyttänyt niinkuin alunperin pelkäsin. =D Hyvää peesiapua niiltä kyllä sai.. Plus katsojista sai voimaa kun ei luonne antanut periksi niiden kohdalla kävellä. Heh...

Maha mulla meni sekasin vasta juoksun jälkeen. En tiiä johtuko siitä urheilujuomasta minkä ne lykkäs kaikille käteen maalissa ja jonka join about yhdellä kulauksella. =/

Mut kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus helteestä huolimatta. Ilmeisesti olin jännittänyt muuten etukäteen niin paljon että kun paikan päälle päästiin ei jännittänyt enää tippaakaan plus mikään paikkakaan ei kolottanut. Jee!

Eiku nokka kohti uusia haasteita!

woman_cartoon_running3-normal.jpg