Erehdyin vissiin useammasti kuin kerran manaileen miehelle maastopyöräni painoa.. Meillä kun säilytetään pyörät varastossa ja teline on seinällä. Se pitää jaksaa jotenki nostaa sinne.. Plus jos sillä on jonnekki polkenu niin tuntunu kuin terwassa tarpois. Niin raskas polkea. Kai mä valittelin sit noita asioita ääneen (mitään en myönnä) niin se kyllästy ja möi mun Feltin veks! =O  Ei siinä. Felt palveli hyvin ja oli mun eka kunnon pyörä. Sain sen mieheltä 30 vee lahjaksi :) Nyt olikin sit sopiva aika hankkia uus menopeli. Entistä ehompi!

 

WP_20140510_003%5B1%5D-normal.jpg

Tämä kaunotar kerkesi olla tori.fi:ssä 4min myynnissä ku mies sen sieltä bongas perjantai iltana puol kymmeneltä. Ei uskallettu jättää aamuun soittoa kun hinta oli edullinen (2 vuotta vanha, 10 kertaa ajettu ja puoleen hintaa uudesta) niin soitettiin heti ja onneksi! Oli nimittäin kerinny tulla muitakin soittoja. Enpä ihmettele. Täälläpäin kun ei vastaavia tahdo olla. Kaikki ole etelässä.

Nyt meillä on sit 3 Cannondalea! Miehen maasto, mun maantiekiitäjä +maasto. =)

WP_20140510_013%5B1%5D-normal.jpg

Siltä mieheltä jolta tää haettiin niin ei ollu harrastus lähteny lentoon. Valitteli mm sitä kun siirtyminen maanteitä pitkin maastoreiteille on niin raskasta kun ei rullaa. Kävin testaan ja en voinu pitää mölyjä mahassani että "rullaapa hyvin!" =D Kuin yöllä ja päivällä ero mun vanhan Feltin ja ton cannondalen. Rahalla saa ja hevosella pääsee... Menin tolla uudella menopelillä eilen töihinkin ja AH! Oli ilo painella menemään. I`m in lööööv!

Asiasta kukkaruukkuun. Vein äidille eilen äitienpäivän kunniaksi multa ja systeriltä runkoruusun. Nää on niin nättejä!

WP_20140510_001%5B1%5D-normal.jpg

Ja lohivoileipäkakun kun pyys tekemään :)

WP_20140511_004%5B1%5D-normal.jpg

Om nom nom! =P