Liikuttu on säännöllisen epäsäännöllisesti. Vähän vähemmän nyt parin viikon aikana mutta ei voi mittään. Aina ei voi joutaa ja pitää antaa ittelle armoa. Varsinkin kun selekä on taas viime aikoina vittuillu enemmän. Mistä lie johtuu. Pittää yrittää antaa sille kyytiä liikunnalla taas enemmän. Sillähän se lähtee millä on tullukki vai mitä!? Hah hah!  

Kuula tuntuu että heiluu nykyään helpommin. Tai no helpommin ja helpommin. Välillä tuntuu että voimat on nukkumassa mutta en oo antanu periksi vaan heilutellu vaan niin sieltä ne on heränny aina joka treeniin. Eilen yhteistreenissä tehtiin taas LC nostoja 10min. Tai noh, kuula piti olla liikkeessä 10min millä tyylillä tahansa jos ei jaksa lc:tä kokoaikaa. Taisin olla ainut joka teki niinku piti eli 10min LC nostoja yhdellä vaihdolla. Alotin nyt päinvastoin entä viimeks eli tein eka oikeella sit vasemmalla. 6min oikeella ja 4min vasemmalla. Hyvin jakso. Yllättävän hyvin. Huomasin että auttaa kun laittaa aivot narikkaan ja vaan tekee eli ei saa missään nimessä aatella nostoja...1, 5, 10, 25 ja ohjaaja huutaa väliin aikoja "vielä 7min, JAKSAA JAKSAA" niin väsyy vähemmästäki. =D Suunnittelee vaikka seuraavan päivän kauppalistaa tai ens kesän lomaa niin kuula nousee kuin ittestään. Harmittaa vaan kun en tiiä yhtään monta kertaa oon saanu kuulan nouseen. Oonki suunnitellu että A saa laskee joku kerta kotona. Tai Nanna.... HAH, Nannaaaa!! Millon tuut kylään?? =D 
On muuten ruvennu sujuun se tempauskin. Löysin avun yhdestä videosta. Oon katellu youtubesta aikasemminkin tempaus videoita, mutta en oo niistä jostain syystä hiffannu sitä. Tuosta oli suuri apu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dAHLEX3f21w

Siinä on muitakin liikkeitä. Eka näytetään miten ei saa tehä ja sit miten pitäis tehä.