Perjantaina yritti tehdä tänne Oulun seudulle talvea. Ois tullu! Ei ois ahistanu yhtään. Pikemminkin päinvastoin. Valoa ois tullut lumen myötä lisää niin Ah! Penakin naatiskeli. :)

Tortaina käytiin töiden jälkeen 30minsaa käppäilemässä ja nappasin auringonlaskusta kuvan.

WP_20141023_001%5B1%5D-normal.jpg

Perjantaina käytiin sit 45minsaa käppäilemässä samoilla suunnilla niin nappasin kuvan samasta paikkaa..

WP_20141024_004%5B1%5D-normal.jpg

Pena nauttii lumesta ja pääsikin sukelteleen lenkin jälkeen ja naatiskeleen muuten vain.

WP_20141024_008%5B1%5D-normal.jpg

Sit se ihmetteli myöhemmin miks en päästänyt sitä heti eteistä pidemmälle vaan passitin takas ulos.... No miksiköhän?? =D

WP_20141024_013%5B1%5D-normal.jpg

Niin siihen toiseen "tuli ja meni" asiaan...

Sain perjantaina elämäni ensimmäisen ruokamyrkytyksen.. ilmeisesti.... ehkä... juu!

 Käytiin miehen kanssa Zeppeliinissä yhdessä kahvilakuppilaravintelissä syömässä kerrosjuustoateriat. Hyvvee oli nam nam ja sen jälkeen jatkettiin kenkäkauppaan ja sieltä ruokakauppaan. Ruokakauppaan päästyäni (20-30min syönnistä) rupes vääntään mahaa ja toivoin pikaista shoppailukierrosta.. Kotiin päästyäni en meinannu päästä wc:stä veke kun niin otti maha kierroksia. Pääsin kuitenkin jossain vaiheessa ulos ja käytiin Penan kanssa kahlaamassa lumisateessa rundi. Pari kolme tuntia syönnistä sohvalla peiton alla maatessani rupes yhtäkkiä paleleen aivan simona. Menin niin syväjäähän ettei tosikaan. Tuntu kuin mut ois tungettu johonkin pakastimeen vaikka lämpöpeitto laitettiin täysille niin ei mitään apuja. Olokin oli heikko ja öklötti. Jossain vaiheessa nousin ylös wc:ssä käyntiä varten ja en kauaa kerenny pystyssä oleen kun oksetti niin että leksa lensi pariin otteeseen. Äkkiä vaakatasoon takas, mutta siinä vaiheessa palelu käänty kuumuudeksi ja peittoa en enää vetänyt uudestaan päälleni vaan makasin sohvalla ilman sitä. Siitä huolimatta tuntu että se ois mun päällä edelleen ja huutais täysillä, vaikka oli lattialla ja kiinni. Mittasin kuumeen ja näytti vähän päälle 38`c. Painelin nukkumaan ja yöllä jossain vaiheessa heräsin siihen että oli yltäpäältä märkä. Aamulla kun heräsin ja nousin niin kaikki oli ohi. Mitä nyt olo vähän heikko.  Et sellasta.... tiiänpä mihin paikkaan en ainakaan mee enää syömään. Ja sen että miltä tuntuu kun OIKEESTI palelee ja PALJON!

Huvittavinta tuossa myrkytyksessä ehkä on se että vitsailtiin ennen kuin saatiin ees ateriat eteemme kun kuultiin kun sellanen metallikuppi millä ne ranskalaisia hulijuttaa suolassa tipahti lattialle.

Mies: Sinne meni sun tai mun ranskalaiset! Heh heh...

Minä: Nii-in. =D

Hetki myöhemmin meidän ateriat saapu ja aateltiin että se oli varmaan vaan sit tyhjä astia....että hyvä vitsi!

Mitä jos ne oikeesti tippu, keräs ne kulhoon takas ja tarjos ne....mulle?

YYYYYÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKKKKKKKKKKHHHHHHHHHHHHH!!!!!!