Kävely, kiipeily ja hölökkä.

Lähiviikkojen liikuntapäiväkirja on täyttyny noista. Yhen erillisen käsitreenin tainnu tehä. Ai niin ja jooga. :) Mutta sekin oli tauolla viimeviikon. Buu! =/  Yks viikko meni Pena koiran kanssa lähinnä oleillessa. Sille tehtiin virtsarakkoon leikkaus ja piti pari päivää olla sen kanssa ihan vaan kotosalla ja sit uskaltanut vaan käppäillä hissukseen. Viime pe saatiin tötsä poies. Penahan ei ollu siitä torvesta moksiskaan. Harva koira on varmaan niin sinut sen kanssa mitä Pena oli. Kiusasin Penaa vielä pois oton jälkeenkin ja laitoin pari kertaa takas niin ei ahistanut yhtään! Häntä vaan heilu =)

Lenkkeilyä torvi päässä..

WP_20140305_003%5B1%5D-normal.jpg

Syöminen ja juominen.. no problemo!

WP_20140305_004%5B1%5D-normal.jpg

Hyppäämään esim sohvalle ja autoon...

WP_20140305_005%5B1%5D-normal.jpg

Nuggumaan..

WP_20140306_002%5B1%5D-normal.jpg

....ja tietty kerjäämään  "Anna nyt! Sääli mua" :)

WP_20140226_003%5B1%5D-normal.jpg

Yhestä jutusta en saanut kuvaa missä Pena oli myös taitava. Lumisukelllus torven kanssa! Kauho oikeen lunta torven sisään ja sit söi lumet pois =D

Veikkaan että mua ja miestä häiritsi se torvi enemmän entä Penaa. Penalla kun on tapana mennä rimaa himoen aina kaikkialle joten törmäili torven kanssa aikalailla. Ja nukkuminen... oon luullu että Pena on sitkeä nukkuja, mutta katin paskat! Se kyllä kuulu kun vaihto paikkaa tai asentoa. ARGH!

Oon mä nyt pariin otteeseen saanut käytyä hölkkä/juoksulenkilläkin. On se jännä kun kevätaurinko nostaa päätään niin mun juoksujalkaa rupeaa vipattaan. :)   Nyt en kiellä. Puolimaraton houkuttelis taas keväällä, mutta epäilen vahvasti että tämän hetkisen selän kunnon kanssa sinne ei ole asiaa.  Sinnehän ei nimittäin huonontaan tulosta lähtäis vaan tietty parantaan!! Juoksentelen siis omaksi ja kunnon iloksi tällä hetkellä. :)

Kiipeilykeskuksessa ollaan tietty käyty ja siellä tulee kyllä hoidettua käsi-selkätreeni. Sen verta hellänä on paikat aina seuraavina päivinä! =D   Eli kahvakuuliin ja käsipainoihin ei hirveästi ole uskaltanut koskea kun sit ei jaksais kiipeillä! ;)