Hohhoi! Alkaa ottaan päähän jo aika kivasti tää mun ROPPA. Lähäretäänpäs liikenteeseen pienimmistä vaivoista.

Sain talvilomalla hiihossa "pienet" rakkulat molempiin jalkoihini. Ne paheni ja paheni kunnes piti heittää hiihto sikseen että joskus ees paranisivat..

Teippasin toka reissun jälkeen rakot että pysty hiihtään..

290320131224-normal.jpg

Tuolla teippien alla oli rakkolaastarit. Hiihon jälkeen piti ottaa teipit pois kun lähti rullautuun ja siinä samallahan lähti sit ne rakkolaastaritki vaikka ei ois saanu. =/ Eli ne aukes ja räjähti. Au! Kolmannelle reissulle (28km) laitoin pelkät rakkolaastarit ja hyvin pysty hiihtään, mut sit tuli jo kommenttia muilta mökkiläisiltä että SINÄHÄN ET ENÄÄ HIIHÄ tai kohta et kävele kun ne pahenee ja pahenee... no ok. =D Pari päivää hauto laastareiden alla ja sit oli muutaman päivän ilman ja näytti tuolta..

010420131226-normal.jpg

Ei ne vieläkään oo täysin hävinneet mutta niinku liikkarista voi huomata niin et oo antanut noiden hidastaa. ;) Noi on pieni vaiva niska/hartia kipuihin verrattuna. (Ja joo, monot ei oo halpikset vaan sukat oli TÄYSIN väärät eka hiihossa.)

Ja siitäpä päästäänkin siihen isompaan vaivaan. Kävin eilen puolihieronnassa, tai sellanen oli tarkotus mutta tsäkällä sattu oleen fysioterapeutti kans niin sain diagnoosin ja avun. Ei, kipu ei oo hävinnyt mutta nyt tiedän syyn ja sain ohjeet mitä pitää tehdä että pääsen niistä eroon. Kahden tunnin välein pitää hereillä oloaikana tehdä muutama sarja (10toistoa) neljää eri liikettä. 4 tuntia heräämisestä saan aloittaa tekemään.

Jaa, niin mikä on vaivan syy? Pullistuma/t. Yllätys YLLÄTYS! Toisaalta ottaa pattiin ja runsaasti kun en kokenutkaan ihmeparantumista mega lihasjumista vaan syy onkin vanha tuttu pullistuma. Oon myös tosi helpottunut. Aluksi aattelin että uus vaiva, mutta tarkemmin mietittyäni vanhahan tää on. Mulla on kuvattu niska/pää akseli pari-kolme vuotta sitten ja sillon jo näky 2 pullistumaa niskassa. Lääkärit vaan sano että niin pieniä "ei voi vaivata", mutta tuo ei oo kyllä pitänyt missään vaiheessa paikkansa. Oikee käsi on turtunut jo selkävaivojen alusta lähtien aika ajoin ja oon aatellut että liittyy niihin ja en oo uskonut lääkäreitä kun sanoivat ettei voi alaselästä johtua. Niskajumejakin aina välillä (oisko kerran vuodessa pidempi episodi aina) ja oon syyttänyt mm tyynyä. Ettinyt täydellistä uutta tyynyä itelleni, mutta ei apuja. Rampannut hierojalla aika ajoin kun "hartia jumissa" ja haukkunut sit hierojan paskaksi kun en oo saanut apua. Joo... Anteeksi pyynnön paikka. =/ Eli vetää niskasta hartian ja olkapään kautti käteen. Hermoon painaa pullistuma. On tällä hetkellä pahin mitä koskaan kun hehkuu niin kipeästi välillä käteen asti mitä ei oo ennen tehnyt.

No mistä nää sit tulee? Kuulemma ei paljoa välttämättä vaadi, joten kahvakuulia, painoja yms on turha ruveta syytteleen. Yhdellä oli tullut alaselkään pullistuma kun oli ruvennut nostamaan makaronia lattialta ja tehnyt pienen kiertoliikkeen. Että ei ne paljoa vaadi. Valitettavasti.

200320131203-normal.jpg

Mutta alla olevaa liikettä EN aijo enää tehdä..

190220131120-normal.jpg

Toi oli nimittäin yks niistä joogaliikkeistä mitä tein päivää ennen kuin kipu tuli. =/ Enkä ihmettele vaikka ois tän hetkisen tilanteen laukaisija..