Hengissä ollaan! =D Tää joulukuu on ollu aika katastrofaalinen. Monestakin syystä. Työt on pukannut päälle ja ei oo joutanut tekeen oikeen yhtään mitään. Sillon kun en oo ollu kokopäivää töissä (siis ihan kirjaimellisesti) niin on pitänyt yrittää saada jotain joulujuttuja aikaan ja muutenkin arkea rullaamaan. Liikunta kärsii väkisinkin ensimmäisenä. Tauko tuli oikeestaan sopivaan saumaan. Ensimmäisen viikon (49) kroppaa kolotti aamuisin herätessä niin että oksat pois! Tuntu että oisin käynyt nyrkkeilymatsin yön aikana läpi eli ilmeisesti kroppa kaipasi lepoa kipeästi! Nyt on rento olo. Ehkä vähän liiankin rento..

 

Eilen oli pitkä päivä töissä. Tänään onneks vaan 5h joten saan jotain liikuntaakin tehtyä. Huomenna ja ylihuomenna ois taas pitkät päivät.
Pitkä mulla on nykyisin aina sen 11h. 8-13, parin tunnin tauko ja illalla vielä 15-21. Ei tuossa parin tunnin tauon aikana tuu ensimmäisenä mieleen urheilla.. Yritän hengähtää aina hetken ja syödä jotain.

Sain joululahjaksi challenge diskin. Hyvä lisä mun kuntoiluvälineisiin. Hyvä selälle ja tasapainolle =) Sitä oon jauhanut joulun sentään =D Tietokoneeseen liitettävä. Esittelen myöhemmin paremmin =)  

Vuoden vaihteessa taas uus vaihde päälle! Uuden vuoden starttaan tipattomalla tammikuulla ja jatkan herkuttomalla helmikuulla. Yritän edelleen saada sitä 5kg pois. Päätin että NYT se lähtee. PERK!!