Joo...päivitykset on ollu vähissä. Kirjottelu inspis nollissa kun on ollu muuta mielessä (työ passskaa..). Liikkunut olen mahdollisuuksien mukaan, mutta nää pari viikkoo on ollu jotenki vailinaisia. No koitan tsempata. Aina ei voi joutaa/jaksaa. Eikös?
Herkuton Helmikuu on menny heleposti. Yllättävänki. A:ta otti päähän aluksi ja koitti tilaisuuden tullen aina tyrkyttää, mutta nyt on jo tottunu. =D  Oon kyllä huomannu että ei oo tän herkuttoman aikaan ollu niin turvonnu olo. Aika jännä toisaalta kun muuten syöny niinku normisti eli taidan jatkaa vähä herkuttomalla maaliskuussa. Tyyliin 1 kerta viikossa herkkua jos mieli tekee..
Vasen nilkka voi jo paremmin. En oo tarvinnu nilkkatukea tällä viikolla ollenkaan. Aattelin testata tänään vähän enempi hölkkää. Niin siis nilkassa hyvin tod.näk. oli nivelsiteen venähdys..
Töissä muuten testasin yks kerta 12kilon kuulalla LC nostoa ja hyvin nous. No problemo! Sit viime viikolla käytiin mutka Puuilossa. Siellä oli kuulia myynnissä ja irrallaan eri kokoja että pääsee testaan. Halusin testata 20kg:n kuulaa ja nous rinnalle ihan jees. A yllytti sit testaan painavinta että saanko ees maasta nouseen yhtään.. kuulan paino oli 32kg. Yhellä kädellä kyykystä suorille jaloille nous! En uskaltanut yrittää rinnalle vetoa. =D Itseni yllätti että sain nostettua ees maasta. Mahtavaa! Gyllä ne habat pikkuhiljaa kasvaa..