Oon vihdoin saanut langan päästä kiinni ja treenit ruvenneet sujuun. Kyllähän tuossa kestikin! Viime talvi/kevät oli "vähän" vaikea. Siis fyysisesti, mutta nyt on isoin ongelma toivottavasti takanapäin ja jaksaa taas rehkiä. Lepoa se vaati ja siinäpä se avainsana onkin. LEPO.  Se että viime viikon liikuntapäiväkirjan loppuun kirjotin "Huom: Olipa PASKA viikko liikuntojen osalta. Huh huh."    ei oo todellakaan ole hyvä juttu. Pitäis oppia relaamaan. Lepoa saa ja pitää tulla. Mitenkähän mä oppisin sen? =/ Jos mä kirjottelen tollasia niin saa kirjottaa/sanoo "HERÄÄ PAHVI" =)

Eilen tein vähän erinlaisen treenin. Yrittänyt vaihdella treenimuotoja ja herätellä kroppaa. Eilen mm leukoja, punnerruksia, käsipainoilla ja nyrkkeilyä. Oli ihana hakata säkkiä. Mies tulikin treenin päätteeksi kuikkimaan ovelle ja totesi että kuulosti siltä kuin olisin yrittänyt hajottaa seinän. =D Joudun siis pitämään säkkiä seinää vasten koska se on niin kevyt että lentäis muuten huitsin kuikkaan. Haaveena edelleen se isompi säkki johon voi myös potkia....kai se joku 150cm ja n.45kg pitäis olla. Tiiä sit onko tilaa/paikkaa moiselle... TAHTOO!
Jäänyt muuten vähemmälle treenien videointi ja kuvaukset siitä syystä kun huone on aika täynnä. Sen jälkeen kun juoksumaton hankin niin kuvauspaikka hävis, plus hankin uuden puhelimen ja en oo löytänyt siitä moista ominaisuutta kuin itselaukausin!!! PERK! =O No, kun mies eilen erehty kuikkimaan sit salin puolelle niin lykkäsin heti kameran kouraan jä käskin ottaa kuvan.

WP_20131002_014%5B1%5D-normal.jpg

Keksin eilen uuden tavan punnertaa =D Vastuskumin kanssa. Hidasti/vaikeutti alas mennessä ja auttoi ylös työntäessä. Pysty tekeen pidempään ja vetään piippuun asti.

Treenin jälkeen raatona lattialla ja vilaus uusintapaitaa. Treeni vaatteitahan ei voi olla ikinä liikaa! ;) (Stadium)

WP_20131002_003%5B1%5D-normal.jpg

Ja ihan uusin hankinta Lidl:stä, juoksusukat. Toimii myös mainiosti muussa treenissä. Pitäis ostaa lisää.. :)

WP_20131002_010%5B1%5D-normal.jpg