Viime viikolla vieteltiin juhannusta ja oltiin ihan kotosalla. Juhannuspäivänä innostuttiin miehen kanssa käymään pyörälenkillä ja pyöräiltiin Liminganlahdelle. Olin miettinyt jo parisen vuotta että siellä pitäis pitkästä aikaa piipahtaa, mutta en ollut ihan varma osaanko sinne.. Mies lähti sit suurempia mutinoitta messiin. Ainut ehto oli että mä en saa ottaa maantiepyörää jos hällä kerta maasto. Ei haitannu koska arvelin että perille menee paska tie ja ei pääse perille asti maantiepyörällä. Noh, eipä ollu paskaa tietä vaan asfaltti loppuun asti! =D Vähän oli siis muuttunut viime visiitistä.

WP_20150620_002%5B1%5D.jpg

Bongaukset jäi aika vähiin kun kiikarit jäi kotiin. Vesiraja aika kaukana lintutornista niin ei nähny kuin pieniä pisteitä.

WP_20150620_004%5B1%5D.jpg

Sen sijaan lampaita nähtiin. Niitä vaelteli tuolla heinikossa iso lauma. Tuossa yläkuvassa niitä on mutta uppoo niin hyvin heinikkoon ettei erota. =) Kilsoja kertyi sille reissua n.44.

Innostuin myös lauantaina laittaa pataleivän muhimaan. Senhän pitää antaa olla aineiden sekotuksen jälkeen 12-24h. Paistoin seuraavana aamuna. Ai että kun oli hyvvee!

WP_20150621_001%5B1%5D.jpg

Jussina myös havahduin siihen että en oo rullaluistellu tälle kevät/kesä kautta vielä ollenkaan. Suostuttelinki miehen yks ilta iltarundille Penan kanssa laittaa rullikset jalkaan. Mies heitti sit että

"Ota sauvat"
No en!
"Testaa"
En uskalla!
"Testaa testaa, veikkaan että tykkäät ja sen jälkeen et enää luistele ilman".

En tiiä miks niin aatteli mutta oikeessa oli. Minä syhkin sauvojen kans ees takasi kun mies rullaili Penan kanssa. Kävin vielä pari lenkkiä sen jälkeen kokkista ympäri hinkkaan että sain tuntumaa ja oisin voinut jatkaa sitä vaikka koko illan! =D Yhteensä 6km testailin sille iltaa. En ollu suojia eikä kypärää niin en kehdannut pidemmälle mennä.

G0010073%5B1%5D.jpg

Sunnuntaina kävin sit pidemmän lenkin ja kilsoja tuli 14 eli Tupokseen ja takas. Olen aika arka luistelija ja en uskonut että vielä jokupäivä lähden sauvojen kera luistelulenkille. Ongelma on aina ollut jarrutus. Se on se pelko että tuiskahtaa maistaan asfalttia. =/ Mutta jostain syystä nuo sauvat antaa turvaa. Itseluottamus on korkeemmalla ja uskaltaa painaa menemään. Valitsin silti tuon Tuposlenkin tarkoituksella kun meiltä sinne ja takas ei oo risteyksiä kuin muutama. Pitkää suoraa ja hiljanen pyörätie. Siinä myös se etu että kun on hiljanen niin ei tarvii väistellä koko ajan muita. Pääsee rauhassa paahtaan. :) Nyt on keskiviikko kun tätä kirjotan ja koko alkuviikko satanut vettä niin ei oo päässy uudelle rundille!!! BUU! Eli mahtavaa puuhaa. Suosittelen!