Kuuntelen yleensä aina lenkeillä musiikkia. Nykyään Tidal palvelun kautta. Genreistä valitsen aika usein, pop tai rock ja joskus harvoin countryn. Eilen aattelin että otetaampas vaihtelua ja valitsin R&B/Soul. Mähän tykkään R&B musasta! Tai niin kuvittelin. Taitaa olla menneisyyttä... Jonkun biisin kuunneltuani mieli vaipu niin synkkyyteen että tuntu  että kohta rupean pillittään keskellä katua jos en vaihda musaa! Genren vaihto ja laitoin metallin soimaan. No johan autto! Löysin perätä uuden juoksubiisin sieltä puolen.

https://www.youtube.com/watch?v=JusRgrKIGe0

Onhan tuossa aikamoiset sanat mutta ihan loistava biitti! =D Heh hee..

Viime viikon torstaina treenailin taas yläkroppaa.

Tein rengastreenin..

IMG_1723%5B1%5D.jpg

Vatsoja..

IMG_1664%5B1%5D.jpg

Leukoja ja punnerruksia..

IMG_1753%5B1%5D.jpg

Sit yhdistelmän etuheilautus + lankku osion (1min+1min = yht 20min)..

IMG_1674%5B1%5D.jpg

IMG_1694%5B1%5D.jpg

Perjantaina sit tein 45minuuttisen power joogan jonka päälle juoksin matolla yhden ohjelman läpi joka oli 40 minuuttinen. Sen jälkeen aikaa jäi vielä pelleilyyn renkailla. =D Ja tokihan tuo pelleily kehittää samalla käsiä ja keskivartaloa ;)

IMG_1835%5B1%5D.jpg

Lauantaina sit käytiin miehen kanssa hiihtämässä pertsalenkki.Täytyy myöntää että tiukkaa teki loppuvaiheessa kun alla oli nuo muut treenit ja yläkroppa jo valmiiksi hellä. Meinas nimittäin loppua käsistä voimat. 24kilsaa siis päkytettiin.

IMG_1837%5B1%5D.jpg

10minuuttia vedin happea kotiin päästyäni eteisenmatolla. =D Ei mulla muuten, mutta kädet oli loppu ja riisumiseenhan vaaditaan just käsiä. ;) Mies nakkas energiapatukan mulle ja sano että syö tuo niin saat vähän voimaa. Eh!

Illalla sit venyttelin 45minuuttia niin sunnuntaina yläkroppa oli niin ok että teki mieli lähtä uudestaan. Sain kuitenkin hillittyä itteni ja käytiin vaan 10kilsan kävelylenkki koiran kera. :)