Koska tuli kivun takia pakkolepopäivä niin oli aikaa häärätä keittiön puolella....  Täällä niistä tarkemmin.
Myös kynsiä tuli värkättyä.. Pahoittelen kuvan laatua. Työpaikan kamera on ihan passsssska. Ei voi ottaa lähikuvia kunnollisia..

Harvoin jaksan lakata kynsiä koska mulla ei taho jostain syystä pysyä lakat.. =/ Plus useemman kerroksen kun laittaa niin kuivumisessa menee ikuisuus (aluslakka +väri +päälylakka). Kellä moiseen useemman tunnin odotteluun on aikaa??

Tilasin tässä taannoin jenkeistä Gymboss timerin. Tai yritin. Luulin epäonnistuneeni ja löysin kuin löysinkin suomen nettikaupasta samanlaisen mutta ilman vaihtoehtoja valita väriä. Tilasin siltä samalta istumalta sieltä ja kuinkas muutenkaan kun sille päivää pääsin töistä kotiin niin postilaatikossa odotti se jenkin ajastin. No nyt mulla on sit kaks! Kuka haluaa ostaa toisen?! 20€ lähtee. Pidän itselläni sen paremman värisen eli oranssin. 

Ajastin on siis ihan käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Ohjeet mukana. Kätevä kuin mikä!! =) 

Niin ja muuten... Illalla saunan jälkeen kun menin suihkuun ja rupesin nostaan käsiä hiuksiini niin kuului rusahdus kipu kohdasta! Sanoinkin heti miehelle että se olikin sittenkin luissa ei lihaksissa niin kuin alunperin aavistelin ja tunsin! Eli kipu hävis. Mahtavaa! Jännä kohta vaan.. miten ihmeessä siitä voi mennä mikään väärään kohtaan ja jumiin? Outoa. Senpä takia aattelin sit että pakko olla lihaksessa vaikka ei siltä tuntunut.