Kalenteri jo pyörähtänyt Helmikuun puolelle. Tammikuu meni suurenta osin loppupeleissä sairastellessa. Influenssa iski eikä ole vieläkään täysin päästänyt otteestaan. Räkkää riittää. =/ Viime viikolla loppuviikosta aattelin että sen verran röörit jo auki että voin ottaa juoksumatolla jälleen yhden ohjelman. Perjantain 250 kalorin ohjelma menikin hyvin helposti. Oli sen verta kevyt, mutta sit eilen aattelin ottaa jälleen yhden, tällä kertaa 5km. No se ei mennytkään niin kuin strömsöössä. Aattelin kanssa että eihän se 5km oo mitään, mutta mitä vielä. Se lähti heti täysiä ilman lämmittelyjä 9.8kmh vauhtiin ja eka pykälän jälkeen kaltevuus ei laskenut enää nolliin ja kovimmillaan ois pitänyt mennä 12.8kmh ja hitaimmillaan 8.8. No soronoo. Eka minuuttien jälkeen aukasin ikkunan. Sit meni taas muutama minuutti ja piti vaihtaa pitkät juoksuhousut lyhyempiin ja silti tein kuolemaa. Kitalaki tuntu siltä kuin ois ollu täynnä sitä ittiään. Eli meni tukkoon. Parin kilsan jälkeen aattelin että VITUT ja painoin stoppia jälleen ja heittäydyin äksäksi lattialle. Hetken siinä puuskutettua tajusin että nehä vauhdit ja kaltevuudet on vaan ehdotuksia ja sinnillä hyppäsin takas matolle ja aina kun ohjelma yritti nostaa kaltevuutta painelin sen takas nolliin ja hidastelin vauhtia. =D Eli joo.... tuota EI hyväksytä suoritetuksi. Pitää yrittää mennä tuo joku kerta uudelleen.

Suorituksen jälkeen lösähin makaan lattialle hetkeksi ja tollanen jälki jäi. =D

IMG_1608.jpg 

Torstaina tein tauon jälkeen myös leuanveto+dippitreenin. Oon seurannu facessä Voima-Vahtilan sivuja ja siellä he kauppaavat dream ringsejä. "Voima-Vahtila Dream Rings on kehonpainon puolittava rengas-taljasysteemi, jolla kirjaimellisesti pystyy harjoittelemaan renkailla voima- ja tekniikkaliikkeitä puolet omaa painoaan kevyempänä."
Ittellä kun tosiaan on jo renkaat niin en kehtaa uusia tilata vaan sen takia että sais tuon apu jutun. Pihi pihi.... Mietinkin sit torstaina että mitenkäs mä voisin soveltaa... Tässä pähkäilyn tulos..

IMG_1607.jpg

Sitasin siis renkaiden väliin kuminauhan ja tässä videolla näyte miten tuota käytin apuna. =D

*KLIK*  

Tuohon voi siis laittaa yks tai kaks jalkaa, riippuen paljon apuja haluaa. Mulla oli tuossa molemmat kun oli jo useempi setti alla ennen kuin muistin kuvata ja noiden kolmenkin tekeminen oli tuskaa tuossa vaiheessa. :)

Treeneistä muihin aiheisiin... Villasukkia on tullut jälleen väkerrettyä. Tällä kertaa äiteelle. Oon jo pidempään halunnut tehdä äidille kerrankin piiiitkät sukat. En oo vaan päässy pähkäilystä puusta pitkään kun ei oo ollu hajuakaan silmukka määrästä. Meillä kun on äidin kanssa eri kokoiset pohkeet. No sattumalta keksin ratkaisun kun tein systerille niitä Saimaa sukkia. Nää on siis kans Saimaat mutta muutin tuon letikon kulkemaan kokomatkan keskelle. Ei tarvii pähkäillä kumpi on oikee ja kumpi vasensukka kun kumpikin samanlaisia :)

IMG_1604.jpg

Sokolaatia on tullut myös tehtyä. Eilen tein pähkinäsuklaata.

IMG_1611.jpg

MAKEA RAAKASUKLAA

1dl kaakaovoita

1rkl kookosöljyä

3rkl raakakaakaojauhetta

3rkl lucumaa

2rkl riisinlesejauhetta

1rkl hunajaa

hippusellinen suolaa

(halutessasi cashewpähkinöitä, kaakaonibsejä tai mulperinmarjoja etc)

Sulata voi ja öljy vesihauteessa ja lisää sen jälkeen jauheet ja lopuksi hunaja ja suola. Kaada muotteihin ja anna kohmettua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Jos olet nälkäinen herkkusuu, suklaat kohmettuvat pakastimessa noin viidessä minuutissa.