Palautusjuomajauhe loppui tässä pari viikkoa sitten niin pääsin vihdoin tilaamaan uutta. Samoin proteiinipatukat olivat loppuneet jo aikaisemmin.

Päädyin tilaamaan fitnesstukkusta nää..

WP_20140122_003%5B1%5D-normal.jpg

Bonuksena uudet pinkit käsisiteet! Kaikkia päässy jo testaamaan. Patukat oli ihan hyviä. Eihän ne normi suklaapatukoille vertoja vedä mutta proteiinipatukoiksi mun mielestä ihan hyviä. Ei tarvinnu jauhaa suussa vaan uppos tosi hyvin. :) Palautusjuomajauhe oli taas maultaan tosi hyvä (veteen sekoitettuna), mutta suuhun ja kurkkuun jäi kuiva tunne. Osa jauheesta siis jäi suuhun ja kurkkuun ja mua rupes yskittään. Jospa tuohon tottus tai sit pitää yrittää sekottaa kärsivällisemmin (kauemmin). ;) Noi käsisiteet vaatii totuttelua ja uuden sitomistekniikan opettelun. Toi materiaali on nimittäin venyvää ja himpun verran pidemmät entä ne valkoset. =/  Haasteita varsinkin asettaa toi venyvyys. Tuppaa meneen liian tiukalle eikä verikierrä. =(

Eilen kerkesin megalenkistä huolimatta vanumaan lattiallakin melkeen tunnin. Joskus (useimmin) vaatii jalattomuutta että saan etureisiin minkäänlaista tuntumaa..

WP_20140123_005%5B1%5D-normal.jpg

Jalat kankun alla. Mitenkähän te muut venyttelette reiskojanne?